Η INTRAKAT υπέγραψε νέα σύμβαση στην Πολωνία

Η INTRAKAT υπέγραψε νέα σύμβαση με το Δήμο της πόλης Zdunska Wola, στην Κεντρική Πολωνία, για την κατασκευή του Δημαρχιακού Κέντρου συνολικού προϋπολογισμού 4,65 εκ. ευρώ.

Η INTRAKAT υπέγραψε νέα σύμβαση στην Πολωνία
Η Intrakat υπέγραψε νέα σύμβαση με το Δήμο της πόλης Zdunska Wola, στην Κεντρική Πολωνία, για την κατασκευή του Δημαρχιακού Κέντρου συνολικού προϋπολογισμού 4,65 εκ. ευρώ.

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή του Ιστορικού Δημαρχιακού Μεγάρου και η διαμόρφωση της πλατείας Plac Wolnosci. Οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή αίθουσας διαλέξεων 400 ατόμων, αμφιθέατρο 150 ατόμων, εκθεσιακό χώρο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρους εστιατορίου και καφέ, υπόγειο χώρο στάθμευσης και την διαμόρφωση του χώρου της περιβάλλουσας πλατείας Plac Wolnosci.

Κατά την τελετή για την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Piotr Niedzwiecki, Δήμαρχος της Zdunska Wola τόνισε την ιδιαίτερη σημασία του έργου για την πολιτιστική και αισθητική αναβάθμιση της περιοχής. Παράλληλα ο κ. Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRAKAT ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο κ. Piotr Niedzwiecki και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους και δήλωσε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την INTRAKAT η ανάληψη ενός τόσο σημαντικού έργου.

Η κατασκευή του Δημαρχιακού Κτιρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο του 2013, ενώ η αναμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου της πλατείας έως τον Αύγουστο του 2014.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και υπάγεται στο Πρόγραμμα Περιφερειακής Ανάπτυξης 2007-2013 του Lodz.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v