Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΥΜΠ: Απόσχιση κατασκευαστικού κλάδου της Μοχλός

Την έναρξη των διαδικασιών απόσχισης τμήματος του κατασκευαστικού κλάδου της Μοχλός με απορρόφηση από την Πόρτο Καρράς, ανακοίνωσε η Τεχνική Ολυμπιακή.

ΟΛΥΜΠ: Απόσχιση κατασκευαστικού κλάδου της Μοχλός
Την έναρξη των διαδικασιών απόσχισης τμήματος του κατασκευαστικού κλάδου της Μοχλός με απορρόφηση από την Πόρτο Καρράς, ανακοίνωσε η Τεχνική Ολυμπιακή.

Αναλυτικά όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: 

Η εταιρεία «ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.», ανακοινώνει ότι τα Διοικητικά Συμβούλια των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου «ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.» και «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.», στις συνεδριάσεις τους της 8ης Μαΐου 2012 απεφάσισαν ομόφωνα τα εξής :

Ενέκριναν την έναρξη των διαδικασιών απόσχισης τμήματος του κατασκευαστικού κλάδου των εν εξελίξει δημοσίων έργων της εταιρείας «ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.» (πλην των ήδη περαιωμένων), με εισφορά του στην εταιρεία «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.».

Όρισαν την 10η Μαΐου 2012 ως ημερομηνία μετασχηματισμού, βάσει της οποίας θα πραγματοποιηθεί απογραφή και θα συνταχθεί η προβλεπόμενη κατά νόμον Λογιστική Κατάσταση του προς απόσχιση τμήματος του κατασκευαστικού κλάδου της εταιρείας «ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.».

Σημειώνεται ότι μαζί με το τμήμα του κατασκευαστικού κλάδου των εν εξελίξει δημοσίων έργων της ΜΟΧΛΟΣ θα εισφερθεί και το εργοληπτικό πτυχίο 7ης τάξης που κατέχει σήμερα η «ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.», επομένως η επωφελούμενη εταιρεία «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.», μετά την ολοκλήρωση του εν λόγω μετασχηματισμού θα αποκτήσει δικαίωμα χρήσης του εργοληπτικού πτυχίου.

Ο μετασχηματισμός αυτός κρίνεται απαραίτητος για την ενίσχυση των οικονομικών και λοιπών δεδομένων επανάκρισης του εργοληπτικού πτυχίου της 7ης τάξης στον Όμιλο, ενώ αναμένεται να συμβάλλει και στη αποτελεσματικότερη επίλυση και επίτευξη των επιχειρηματικών σχεδιασμών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v