Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοχλός:Απόσχιση κλάδου & εισφορά στη Πόρτο Καρράς

Τα Δ.Σ. των Μοχλός και Πόρτο Καρράς στις 8 Μαΐου απεφάσισαν την απόσχιση του τμήματος του κατασκευαστικού κλάδου των εν εξελίξει δημοσίων έργων, καθώς και το πτυχίο 7ης τάξης της πρώτης και την εισφορά του στην δεύτερη.

Μοχλός:Απόσχιση κλάδου & εισφορά στη Πόρτο Καρράς
Τα Δ.Σ. των εταιριών Μοχλός και Πόρτο Καρράς στις 8 Μαΐου απεφάσισαν την απόσχιση του τμήματος του κατασκευαστικού κλάδου των εν εξελίξει δημοσίων έργων, καθώς και το πτυχίο 7ης τάξης της πρώτης και την εισφορά του στην δεύτερη.

Όρισαν την 10η Μαΐου 2012 ως ημερομηνία μετασχηματισμού.
 
Μαζί με το τμήμα του κατασκευαστικού κλάδου των εν εξελίξει δημοσίων έργων της Μοχλός θα εισφερθεί και το εργοληπτικό πτυχίο 7ης τάξης που κατέχει σήμερα η εταιρία.

Επομένως η Πόρτο Καρράς μετά την ολοκλήρωση του εν λόγω μετασχηματισμού θα αποκτήσει δικαίωμα χρήσης του εργοληπτικού πτυχίου.

Ο μετασχηματισμός αυτός κρίνεται απαραίτητος για την ενίσχυση των οικονομικών και λοιπών δεδομένων επανάκρισης του εργοληπτικού πτυχίου της 7ης τάξης στον Όμιλο, ενώ αναμένεται να συμβάλλει και στη αποτελεσματικότερη επίλυση και επίτευξη των επιχειρηματικών σχεδιασμών.

Έναντι της ανωτέρω απόσχισης και εισφοράς του ανωτέρω τμήματος κλάδου στην
Πόρτο Καρράς θα αυξηθεί αναλόγως το κεφάλαιο της τελευταίας με έκδοση νέων μετοχών, τις οποίες θα λάβει η εταιρία Μοχλός.

Η όλη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί περίπου σε 4-5 μήνες. Μετά την ολοκλήρωση του ανωτέρω μετασχηματισμού, η εταιρία Μοχλός εκτιμά ότι δεν θα εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 3.1.2.5 του Κανονισμού του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v