Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Audiovisual το 42% του Allou Fun Park

Mε ποσοστό 42% η Audiovisual Enterprises επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στο Πάρκο Ψυχαγωγίας Allou Fun Park. Η συμφωνία περιλαμβάνει και την υλοποίηση μία σειράς επενδύσεων σε νέες εκτάσεις και σε νέες δραστηριότητες για τους επισκέπτες του Allou Fun Park.

Στην Audiovisual το 42% του Allou Fun Park
Mε ποσοστό 42% η Audiovisual Enterprises επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στο Πάρκο Ψυχαγωγίας Allou Fun Park (Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα Α.Ε.).

Η συμφωνία περιλαμβάνει και την υλοποίηση μία σειράς επενδύσεων σε νέες εκτάσεις και σε νέες δραστηριότητες για τους επισκέπτες του Allou Fun Park.



H Audiοvisual Enterprises αναμένεται στις αρχές του 2005 να εισέλθει στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η εταιρία έχει λάβει έγκριση από το Δ.Σ. του Χρηματιστήριου και βρίσκεται εν αναμονή της λήψης έγκρισης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, προκειμένου να υλοποιήσει Δημόσια Εγγραφή για την είσοδό της στην Παράλληλη Αγορά.

Η είσοδος στην αγορά των Θεματικών Πάρκων Ψυχαγωγίας βασίστηκε στο γενικότερο πλαίσιο αναπτυξιακής στρατηγικής της Audiovisual με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ψυχαγωγίας.

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η εξαγορά των πολυκινηματογράφων Ster τον Αύγουστο του 2002. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες, εγκαινιάστηκε το 5ο multiplex των Ster Cinemas στον Άγιο Ελευθέριο, στην οδό Αχαρνών 230.

Η Ster Cinemas, θυγατρική της Audiovisual, διαθέτει πλέον 5 πολυκινηματογράφους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα, ενώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2005 αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία του 6ου Cineplex, στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Το 2006 και το 2007 σχεδιάζεται η λειτουργία δύο ακόμη πολυκινηματογράφων σε Αθήνα και Επαρχία.

Η Αudiovisual που ξεκίνησε το 1982 ως η πρώτη εταιρία διανομής ταινιών Video στην Ελλάδα, πλέον αποτελεί Συγκρότημα Εταιριών με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων (video & dvd, τηλεοπτικές παραγωγές, κινηματογράφος, πάρκα ψυχαγωγίας).

Η επεκτατική πορεία του συγκροτήματος σχεδιάζεται και υλοποιείται με στόχο την εδραίωσή του ως ένα από τα μεγάλα Ψυχαγωγικά Συγκροτήματα στην Ελλάδα.

Στο Συγκρότημα Ολοκληρωμένης Ψυχαγωγίας της Audiovisual ανήκουν και η εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών On Productions (19% μερίδιο αγοράς), η Power Music Productions, εταιρία post production ήχου και μουσικής, με πελάτες διαφημιστικές εταιρείες και εταιρίες παραγωγής, (McCann Erickson, Adel Saatchi & Saatchi, Leo Burnett κ.α.) καθώς και η VML η οποία κατέχει εργοστάσιο αναπαραγωγής dvd.

Παράλληλα, η Audiovisual Enterprises παραμένει, εδώ και δύο δεκαετίες, ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος video στην Ελλάδα και την Κύπρο της Warner Home Video και της Buena Vista Home Entertainment (Walt Disney).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v