Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καινοτομία ΕΚΟ και στα φωτοβολταϊκά συστήματα

Η ΕΚΟ, σε συνεργασία με τη DIONIC ENERGY και τη EUROBANK, δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μελέτης, εγκατάστασης αλλά και χρηματοδότησης οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Καινοτομία ΕΚΟ και στα φωτοβολταϊκά συστήματα
Η ΕΚΟ, σε συνεργασία με τη Dionic ENERGY και τη Eurobank, δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μελέτης, εγκατάστασης αλλά και χρηματοδότησης οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Oπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, από τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012, θα παρέχονται οι αναγκαίες συμβουλευτικές υπηρεσίες στους ενδιαφερόμενους πελάτες του δικτύου ΕΚΟ ανά την Ελλάδα.

Η αίτηση εγκατάστασης οικιακού φωτοβολταϊκού συστήματος θα είναι διαθέσιμη στα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ με τη σχετική σήμανση. Μετά από ενημέρωση, η DIONIC ENERGY θα παραδίδει στον πελάτη την οικονομοτεχνική μελέτη άμεσα και εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, οι πελάτες μας θα μπορούν να επωφελούνται από το ειδικό προϊόν «Πράσινο Δάνειο Κατοικίας – Φωτοβολταϊκά» της Eurobank, με δυνατότητα χρηματοδότησης έως και 100% της αξίας του έργου.

Με την αγορά ενός οικιακού φωτοβολταϊκού συστήματος 10kW από τη DIONIC ENERGY, αξίας από 16.900 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α), ο πελάτης της ΕΚΟ εξασφαλίζει ετήσιο αφορολόγητο εισόδημα έως 7.500 ευρώ για 25 χρόνια ενώ, με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης «με το κλειδί στο χέρι», επιβραβεύεται για την επιλογή του με καύσιμα κίνησης ΕΚΟ, αξίας 1.500 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v