Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία της Eurobank με τα καταστήματα JUMBO

H Eurobank και η Jumbo, προχωρούν σε μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία, η οποία και αφορά στην επιβράβευση των κατόχων καρτών Eurobank για τις αγορές που θα πραγματοποιούν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα Jumbo.

Συνεργασία της Eurobank με τα καταστήματα JUMBO
H Eurobank και η επιχείρηση Jumbo, προχωρούν σε μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία, η οποία και αφορά στην επιβράβευση των κατόχων καρτών Eurobank για τις αγορές που θα πραγματοποιούν σε οποιοδήποτε από τα 50 καταστήματα Jumbo σε όλη την Ελλάδα

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στα πλαίσια της νέας αυτής συνεργασίας, η εταιρία Jumbo εντάσσεται ως στρατηγικός συνεργάτης στο πρόγραμμα Επιστροφή της Eurobank, το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών της ελληνικής αγοράς. Το πρόγραμμα Επιστροφή απευθύνεται σε 2.000.000 κατόχους πιστωτικών και χρεωστικών καρτών και τους επιβραβεύει με ευρώ για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούν με τις κάρτες τους σε περισσότερες από 4.000 επιχειρήσεις οι οποίες καλύπτουν μια ευρύτατη γκάμα των καθημερινών τους αναγκών.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, για κάθε αγορά στα καταστήματα Jumbo με κάρτα Eurobank ,οι κάτοχοι κερδίζουν 1% Επιστροφή σε ευρώ ενώ ταυτόχρονα μπορούν να εξαργυρώνουν τα διαθέσιμα ευρώ τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου στις επόμενες αγορές τους.

Επιπλέον, όσοι πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα Jumbo έως και τις 15/9, θα κερδίζουν 5% Επιστροφή επωφελούμενοι έτσι ακόμα περισσότερο από τις συναλλαγές τους, σε μια χρονική περίοδο όπου τα οικογενειακά έξοδα είναι ιδιαιτέρως αυξημένα λόγω και της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Η αναλυτική λίστα με όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος Επιστροφή βρίσκεται στο www.epistrofi-eurobank.gr και στη νέα εφαρμογή Επιστροφή app για κινητά smartphones, η οποία διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v