Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοχλός: Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Στην έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρεία Πόρτο Καρράς του προς απόσχιση τμήματος του κατασκευαστικού κλάδου της εταιρείας Μοχλός προχώρησε σήμερα 3/9 η Γ.Σ. της δεύτερης.

Μοχλός: Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης
Στην έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρεία Πόρτο Καρράς του προς απόσχιση τμήματος του κατασκευαστικού κλάδου της εταιρείας Μοχλός προχώρησε σήμερα 3/9 η Γ.Σ. της δεύτερης, όπως ανακοίνωσε η Τεχνική Ολυμπιακή.

Ο Όμιλος των εταιρειών της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ Α.Ε. ενημερώνει ότι σήμερα διενεργήθηκαν Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. και ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. στις οποίες ελήφθησαν αποφάσεις σχετικά με την συγχώνευση με απορρόφηση από την εταιρεία «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.» του τμήματος του κατασκευαστικού κλάδου των εν εξελίξει δημοσίων τεχνικών έργων (πλην των ήδη περαιωμένων) της εταιρείας «ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.».

Ειδικότερα:

1. Σε Α’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

1.1 Έγκριση: α) του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης (Σ.Σ.Σ) με απορρόφηση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68-77 του Κ.Ν.2190/1920 και του Ν. 2166/1993, από την εταιρεία «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.» του προς απόσχιση τμήματος του κατασκευαστικού κλάδου της εταιρείας μας «ΜΟΧΛΟΣ A.E.», β) της κατ’ άρθρο 69 παρ.4 Κ.Ν. 2190/1920 επεξηγηματικής έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και γ) της υπολογισθείσας σχέσης ανταλλαγής ως και του αριθμού των μετοχών που δικαιούται η εταιρεία της οποίας αποσχίζεται και εισφέρεται το τμήμα του κατασκευαστικού κλάδου, καθώς και παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης, ως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης προς τον σκοπό αυτό.

1.2 Έγκριση των έως σήμερα διενεργηθεισών πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτής, για τους σκοπούς της ως άνω συγχώνευσης.

2. Σε μετ’ αναβολή Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι παρακάτω αποφάσεις σχετικές με τον εν λόγω μετασχηματισμό:

2.1 Έγκριση: α) του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης (Σ.Σ.Σ) με απορρόφηση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68-77 του Κ.Ν.2190/1920 και του Ν. 2166/1993, από την εταιρεία «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.» του προς απόσχιση τμήματος του κατασκευαστικού κλάδου της εταιρείας «ΜΟΧΛΟΣ A.E.», β) της κατ’ άρθρο 69 παρ.4 Κ.Ν. 2190/1920 επεξηγηματικής έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και γ) της υπολογισθείσας σχέσης ανταλλαγής ως και του αριθμού των μετοχών που δικαιούται η εταιρεία της οποίας αποσχίζεται και εισφέρεται το τμήμα του κατασκευαστικού κλάδου, καθώς και παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης, ως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης προς τον σκοπό αυτό.

2.2 Έγκριση των έως σήμερα διενεργηθεισών πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτής, για τους σκοπούς της ως άνω συγχώνευσης.

2.3 Έγκριση αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας, ως αποτέλεσμα της εν λόγω συγχώνευσης δι’ απορροφήσεως, με έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 6 του Καταστατικού.

2.4 Έγκριση συμπλήρωσης του σκοπού της εταιρείας, λόγω της συγχώνευσης και τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v