Goody΄s: Αναδιάρθρωση δικτύου στη Θεσσαλονίκη

Σε αναδιάρθρωση του δικτύου της στη Θεσσαλονίκη προχωρά η Goody’s, βραχίονας του κλάδου εστίασης της Vivartia.

  • της Αλεξάνδρας Γκίτση
Goody΄s: Αναδιάρθρωση δικτύου στη Θεσσαλονίκη
Σε αναδιάρθρωση του δικτύου της στη Θεσσαλονίκη προχωρά η Goody’s, βραχίονας του κλάδου εστίασης της Vivartia. Στο πλαίσιο αυτό η αλυσίδα διέκοψε τη συνεργασία της με επτά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης.

Αυτή η κίνηση υπαγορεύτηκε από τη συστηματική άρνηση του franchisee που τα «έτρεχε» να τηρήσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις.

Από την άλλη πλευρά, στην Αθήνα πρόκειται να ανοίξει μέσα στην εβδομάδα τις πόρτες του το ανανεωμένο κατάστημα Goody’s στην Κηφισιά, ενώ ανανέωση έγινε και στο κατάστημα Everest που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Την ίδια ώρα, προχωρά βάσει προγραμματισμού η διεθνοποίηση του κλάδου εστίασης της Vivartia. Στο πλαίσιο αυτό, πριν από λίγες ημέρες άνοιξε κατάστημα Goody’s στα Τίρανα (Αλβανία), ενώ το πλάνο προβλέπει την είσοδο των σημάτων Everest, Goody’s και Flocafe σε τουλάχιστον 19 χώρες, από την Αλβανία και τη Ρωσία, μέχρι το Πακιστάν και την Αίγυπτο.

Ήδη ο όμιλος απευθύνεται σε 130 εκατ. καταναλωτές παγκοσμίως -λειτουργεί 20 καταστήματα σε Κύπρο, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ρουμανία- και εφόσον υλοποιηθεί το σχέδιο επέκτασης θα καλύπτει μία αγορά που θα αγγίζει συνολικά περί τα 800 εκατ. καταναλωτές.

Σημειώνεται ότι ο κλάδος εστίασης απασχολεί 5.000 άτομα και διαθέτει πέντε μονάδες παραγωγής, 510 εστιατόρια και καφέ. Απευθύνεται σε 500.000 καταναλωτές ημερησίως και εξυπηρετεί 8 επισκέπτες ανά δευτερόλεπτο!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v