Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανανέωση δικτυακού τόπου από Audiovisual

Το νέο, πλήρως ανανεωμένο site της Audiovisual, το οποίο προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση σε πελάτες, συνεργάτες και εκπροσώπους του Τύπου, παρουσιάστηκε πρόσφατα στο πλαίσιο της υλοποίησης του ολοκληρωμένου προγράμματος εκσυγχρονισμού και στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρίας.

Ανανέωση δικτυακού τόπου από Audiovisual
Το νέο, πλήρως ανανεωμένο site της Audiovisual Εnterprises (Eπιχειρήσεις Ήχου & Εικόνος), το οποίο προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση σε πελάτες, συνεργάτες και εκπροσώπους του Τύπου, παρουσιάστηκε πρόσφατα στο πλαίσιο της υλοποίησης του ολοκληρωμένου προγράμματος εκσυγχρονισμού και στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρίας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στη διεύθυνση www.audiovisual.gr (ή www.ave.gr), παρουσιάζονται επιμελώς όλες οι παλαιές και νέες ταινίες της εταιρείας καθώς και οι προσεχείς κυκλοφορίες. Οι ταινίες παρουσιάζονται αλφαβητικά και ανά κατηγορία και συνοδεύονται από φωτογραφίες, κινηματογραφικά trailer, καλλιτεχνικά αφιερώματα και πληροφορίες γύρω από τους συντελεστές και την υπόθεση.

Η υπηρεσία εξυπηρέτησης των δημοσιογράφων θα τεθεί σε λειτουργία από τα τέλη Φεβρουαρίου. Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα παρέχονται όλα τα σχετικά δελτία Τύπου και το οπτικό υλικό. Σύντομα εξάλλου θα είναι δυνατή και η ηλεκτρονική παραγγελία για τους πελάτες της χονδρικής πώλησης.

Το site, το οποίο κατασκεύασε η Hellas on Line, είναι πλούσιο σε θέαμα, χρώμα και κίνηση και διευκολύνει τους επισκέπτες να κάνουν γρήγορα και ευχάριστα την επιλογή τους. Σ’ αυτό παρουσιάζονται επίσης όλες οι δραστηριότητες της εταιρείας και των θυγατρικών της.

Υπενθυμίζεται ότι η Audiovisual, που ιδρύθηκε το 1982, είναι ο πρώτος διανομέας ταινιών Video (DVD & VHS) στην Ελλάδα και την Κύπρο. Πρόσφατα προχώρησε στην εξαγορά του 42% του μετοχικού πακέτου του Allou Fun Park, ιδιοκτησίας της Ελληνικά Ψυχαγωγικά Πάρκα ΑΕ . Στην Audiovisual ανήκει και η Ster Cinemas SA, η οποία μετά και την πρόσφατη έναρξη λειτουργίας του 5ου κατά σειρά πολυκινηματογράφου στον Άγιο Ελευθέριο, στην οδό Αχαρνών 375, διαθέτει συνολικά 45 αίθουσες προβολής σε όλη τη χώρα, χωρητικότητας 9.792 ατόμων.

Η εταιρία δραστηριοποιείται επίσης στις τηλεοπτικές παραγωγές (On Productions), στην παροχή υπηρεσιών post production για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση (Power Music) καθώς και στην αγορά δικαιωμάτων κινηματογραφικών ταινιών. Διαθέτει ακόμα εργοστασιακή μονάδα αναπαραγωγής ταινιών DVD & VHS (VML SA). Στο άμεσο διάστημα αναμένεται η είσοδός της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v