Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Τεχνική Ολυμπιακή βραβεύτηκε από το True Leader

Η ICAP Group, αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), βράβευσε την Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε. ως έναν από τους ομίλους – ηγέτες.

Η Τεχνική Ολυμπιακή βραβεύτηκε από το True Leader
Η ICAP Group, αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), βράβευσε την Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε. ως έναν από τους ομίλους – ηγέτες βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα.

Ειδικότερα και μέσα από ένα σύνολο 24.000 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν, μόνον 19 Όμιλοι κατάφεραν να αντεπεξέλθουν και να διακριθούν ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα στα εξής:

Συμπεριλαμβάνονται στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2011, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (κριτήριο κατάταξης το EBITDA, όπου η Τεχνική Ολυμπιακή με κέρδη 6,1 εκατομμύρια ευρώ, κατέλαβε την 119η θέση).

Συγκαταλέγονται στους 200 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2010 στο 2011, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Leading Employers in Greece 2012, με την Τεχνική Ολυμπιακή να καταλαμβάνει την 148η θέση, με αύξηση προσωπικού 23%.

Οι Εταιρείες ή οι κύριες εταιρείες του Ομίλου έχουν υψηλό ICAP Credit Score (αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας που κυμαίνονται από Β2 έως Α1).

Βρίσκονται στις 10 κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους (με βάση τον τζίρο)

Το βραβείο παρέλαβε ο ιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Κωνσταντίνος Στέγγος, ενώ η λαμπρή τελετή έλαβε χώρα στις 23.10.2012 υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, με την παρουσία 330 Ανωτάτων Στελεχών της Ελληνικής αγοράς.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο έγκριτος δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης και τα βραβεία απένειμαν μετά από χαιρετισμό που απηύθυναν οι κ.κ. Κώστας Ευριπίδης - Πρόεδρος Λέσχης Επιχειρηματικότητας, Βασίλης Κορκίδης – Πρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), Χάρης Κυριαζής – Αντιπρόεδρος ΣΕΒ, Κωνσταντίνος Μίχαλος – Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος ICAP Group και Πρόεδρος της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v