Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με την MetLife Alico

Η Κλινική ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ υπέγραψε συμφωνία με την ασφαλιστική MetLife Alico, με σκοπό την κάλυψη περιστατικών για νοσηλεία, αλλά και εξωτερικών περιστατικών για τους ασφαλισμένους με ατομικά και ομαδικά συμβόλαια.

Συνεργασία ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με την MetLife Alico
Ο Όμιλος ΙΑΣΩ συνεχίζει να διευρύνει περαιτέρω τις συνεργασίες του με τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Συγκεκριμένα, η Κλινική ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ υπέγραψε σημαντική συμφωνία με την ασφαλιστική εταιρεία MetLife Alico, με σκοπό την κάλυψη περιστατικών για νοσηλεία, αλλά και εξωτερικών περιστατικών για τους ασφαλισμένους με ατομικά και ομαδικά συμβόλαια.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Κλινική ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ είναι μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα υγείας στην Ελλάδα και αποτελεί ένα πρότυπο ίδρυμα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας.

Είναι εξοπλισμένη με τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνικό εξοπλισμό ενώ διαθέτει τη συνδρομή κορυφαίων ιατρών συνεργατών όλων των ειδικοτήτων.

Παρέχει υπηρεσίες γενικής, μαιευτικής- γυναικολογικής κλινικής, ενώ λειτουργούν και ειδικές μονάδες, όπως Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων (ΜΕΘ), Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ), Εμβρυομητρική, στελεχωμένες με ειδικευμένο προσωπικό. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα διαγνωστικά εργαστήρια με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Τέλος είναι στελεχωμένη με ειδικούς γιατρούς όλων των κρίσιμων ειδικοτήτων (καρδιολόγων, χειρουργών, μαιευτήρων-γυναικολόγων, παθολόγων, εντατικολόγων, νεογνολόγων και ορθοπαιδικών) και λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

Η Κλινική ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ συνεργάζεται ήδη με τις ασφαλιστικές εταιρίες Generali, Εθνική Ασφαλιστική, Interamerican, Ευρωπαϊκή Πίστη και Bupa, παρέχοντας πλήρη κάλυψη στους ασφαλισμένους των εταιριών αυτών , ενώ από τις αρχές του τρέχοντος έτους συνεργάζεται και με τον ΕΟΠΥΥ για εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v