Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΕΓΕΚ: Eγκριση από Γ.Σ. σε εταιρική εγγύηση

Την εταιρική εγγύηση για το ομολογιακό δάνειο 25 εκατ. ευρώ που έλαβε η θυγατρική ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική, όπως και την παροχή ενεχύρου επί 16,5 εκατ. μετοχών της θυγατρικής, ενέκρινε η έκτακτη Γ.Σ. της Αεγέκ.

ΑΕΓΕΚ: Eγκριση από Γ.Σ. σε εταιρική εγγύηση
Την εταιρική εγγύηση για το ομολογιακό δάνειο 25 εκατ. ευρώ που έλαβε η θυγατρική ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική, όπως και την παροχή ενεχύρου επί 16,5 εκατ. μετοχών της θυγατρικής, ενέκρινε η έκτακτη Γ.Σ. της ΑΕΓΕΚ.
 
Αναλυτικά, η Γ.Σ. της ΑΕΓΕΚ ενέκρινε

(α) την από 02.10.2012 σύμβασης παροχής εταιρικής εγγύησης της ΑΕΓΕΚ υπέρ της ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική ως εκδότριας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εκδόσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου, ποσού 25.000.000 ευρώ, το οποίο καλύφθηκε πλήρως από τις Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς και

β) την από 02.10.2012 σύμβασης παροχής ενεχύρου και εκχωρήσεως απαιτήσεων επί 16.500.000 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών εκδόσεως της ΑΕΓΕΚ Κατασκευαστική, οι οποίες ανήκουν στην κυριότητα της ΑΕΓΕΚ. Το ως άνω παρεχόμενο δικαίωμα ενεχύρου εκτείνεται στους καρπούς και γενικώς στα ωφελήματα των υπόψη χρεογράφων, συμπεριλαμβανομένου και του δικαιώματος ψήφου και συμμετοχής στις Γενικές Συνελεύσεις.

Τέλος, εγκρίθηκε η, δυνάμει του από 09.08.2012 πρακτικού του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας εκλογή, του κ. Γεωργίου Σκουλά, ως νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους κ. Θεόδωρου Μέγγουλη, μέχρι λήξεως της θητείας του εν λόγω Διοικητικού Συμβουλίου στις 30.06.2015.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v