Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Gold Certified Partner της Cisco η Space Hellas

Η Space Hellas, στο πλαίσιο της στρατηγικής της συνεργασίας με τη Cisco, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στη Μάλτα που επαναπιστοποιήθηκε ως Gold Certified Partner της Cisco.

Gold Certified Partner της Cisco η Space Hellas
Η Space Hellas, στο πλαίσιο της στρατηγικής της συνεργασίας με τη Cisco, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στη Μάλτα που επαναπιστοποιήθηκε ως Gold Certified Partner της Cisco μετά από εκτενή διαδικασία αξιολόγησης, σύμφωνα με το νέο απαιτητικότερο σύστημα που περιλαμβάνει και την πιστοποίηση σε τρεις νέες αρχιτεκτονικές.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η «χρυσή» επαναπιστοποίηση της Space Hellas, αποτελεί το επιστέγασμα των άριστων επιδόσεών της στις υπηρεσίες υποστήριξης των πελατών της αλλά και του υψηλού βαθμού ικανοποίησής τους.

Επιπλέον, μέσω της πιστοποίησης αυτής καταδεικνύεται έμπρακτα η υψηλή κατάρτιση των στελεχών της Space Hellas σε εξειδικευμένα θέματα τεχνολογίας μέσω των νέων πιστοποιήσεων που έλαβαν. Πιστοποιήσεις, όπως Cisco Advanced Data Center Αrchitecture, Cisco Borderless Network Αrchitecture, καθώς και Cisco Collaboration Architecture ήταν προαπαιτούμενες για την επαναπιστοποίηση της εταιρίας ως Cisco Gold Certified Partner.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την αναγνώριση των εντατικών προσπαθειών μας προς την κατεύθυνση της ποιότητας, της ικανοποίησης πελατών και της συνεχόμενης εκπαίδευσης και εξειδίκευσης», ανέφερε ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Space Hellas, κ. Ιωάννης Μερτζάνης, προσθέτοντας: «Η στρατηγική συνεργασία των δύο εταιριών, μετράει αναρίθμητα επιτυχημένα projects και πολλούς ευχαριστημένους πελάτες. Σε αυτήν την κατεύθυνση είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε με στόχο να συνεχίσει η Space Hellas να είναι η υπ’ αριθμόν ένα επιλογή της αγοράς, η οποία παρέχει με επιτυχία στους πελάτες της μελέτη, εγκατάσταση αλλά και άριστη υποστήριξη λύσεων Ciscο. Υποστήριξη, μέσα από τη βαθιά εμπειρία και τεχνογνωσία μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες μηχανικών και τεχνικών πληροφορικής και επικοινωνιών της χώρας αλλά και μέσω του νέου state of the art Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών της».

Από την πλευρά της Cisco, ο Γενικός Διευθυντής της, κ. Αντώνης Τσιμπούκης, τόνισε: «Έχουμε δεσμευθεί να παρέχουμε την κατάρτιση, τα προγράμματα και τα εργαλεία εκείνα που θα διευκολύνουν την ανάπτυξη, τη διαφοροποίηση και την κερδοφορία των συνεργατών μας. H Space Hellas, αποκτώντας την "Gold" πιστοποίηση της Cisco, επενδύει στην ανάπτυξη της ικανότητάς της να παραδίδει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις τεχνολογίας στην πλέον απαιτητική εποχή».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v