Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαρβαρέσος: Στις 5/2 η ΕΓΣ για αύξηση κεφαλαίου

Σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 5 Φεβρουαρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 στην έδρα της εταιρίας Δ.Δ. Στενημάχου Ναούσης, καλεί τους μετόχους της η Βαρβαρέσος.

Βαρβαρέσος: Στις 5/2 η ΕΓΣ για αύξηση κεφαλαίου
Σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 5 Φεβρουαρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 στην έδρα της εταιρίας Δ.Δ. Στενημάχου Ναούσης, καλεί τους μετόχους της η Βαρβαρέσος. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών για σκοπούς στρογγυλοποίησης.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, έκδοση νέων κοινών ανώνυμων μετοχών εφαρμοζομένου του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190/1920 σε περίπτωση μερικής κάλυψης του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. - Καθορισμός της τιμής διάθεσης των νέων μετοχών και των λοιπών όρων της αύξησης. - Εισαγωγή των νέων μετοχών που θα εκδοθούν κατά συνέπεια της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. -Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την ανωτέρω αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, τη χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και κάθε συναφούς θέματος.

3.Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρίας σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της εκ του νόμου απαιτούμενης απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων από την καλούμενη Γενική Συνέλευση επί όλων ή μερικών από τα ανωτέρω θέματα ημερήσιας διάταξης, καλούνται με την παρούσα οι κ.κ. μέτοχοι σε Α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 25 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ. και σε μη κανονική απαρτία κατά τη ρηθείσα Α΄ επαναληπτική Γενική Συνέλευση καλούνται με την παρούσα οι κ.κ. μέτοχοι σε Β΄ επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 15 Μαρτίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. κατά την οποία Β΄ επαναληπτική Γενική Συνέλευση αυτή λαμβάνει νομίμως αποφάσεις επί των άνω θεμάτων με όσων μετόχων την παρουσία και αν συγκροτείται αυτή. Οι επαναληπτικές Γενικές Συνελεύσεις που αναφέρθησαν λαμβάνουν χώρα στον ίδιο τόπο ως άνω για λήψη αποφάσεων επί των εν λόγω θεμάτων. Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης των τυχόν επαναληπτικών συνεδριάσεων της ανωτέρω Γενικής Συνέλευσης θα είναι τα ως άνω αναφερόμενα, με εξαίρεση τα θέματα επί των οποίων θα έχει καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v