Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΓΕΚΑ:ΜοU με τουρκική εταιρία για εξαγορά ΣΕΚΑΠ

Η «ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι προέβη σε σύναψη μνημονίου αλληλοκατανόησης με την «SΕBA DIS TICARET VE NAKLIYAT για την εξαγορά της ΣΕΚΑΠ.

ΕΛΓΕΚΑ:ΜοU με τουρκική εταιρία για εξαγορά ΣΕΚΑΠ
Η «ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σήμερα Τετάρτη, 23.01.2013, προέβη σε σύναψη μνημονίου αλληλοκατανόησης (Memorandum of Understanding) με την τουρκική εταιρία «SΕBA DIS TICARET VE NAKLIYAT A.S.» έχοντας ως βάση τους κάτωθι κύριους άξονες:

α) την από κοινού σύσταση συμμετοχικής εταιρίας, με αρχικό κεφάλαιο 50 χιλ. ευρώ, με στόχο την απόκτηση αρχικά του 50,36% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (ΣΕΚΑΠ Α.Ε.)» με βάση τη δεσμευτική προσφορά της τουρκικής εταιρίας, όπως αυτή κατατέθηκε στις 15.10.2012 προς τον ειδικό εκκαθαριστή της «ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.».

Το ποσοστό συμμετοχής της ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε., ή θυγατρικής αυτής, στο κεφάλαιο της νεοσυσταθείσας εταιρίας θα ανέρχεται σε 19%.

β) τη δέσμευση της τουρκικής εταιρίας για την ανάθεση αφενός του έργου της παροχής 3PL υπηρεσιών των προϊόντων της «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (ΣΕΚΑΠ Α.Ε.)» και αφετέρου της αποκλειστικής εμπορίας των εν λόγω προϊόντων εντός της Ελληνικής επικράτειας σε εταιρίες του Ομίλου ΕΛΓΕΚΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v