Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης από Νίκας

Η ΝΙΚΑS, , υποστηρίζει, στο πλαίσιο του προγράμματος “Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης”, το Πρόγραμμα της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ – Περιβαλλοντική Διαχείριση.

Πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης από Νίκας
Η ΝΙΚΑS, επιδεικνύοντας ευαισθησία σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, υποστηρίζει, στο πλαίσιο του προγράμματος “Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης”, το Πρόγραμμα της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ – Περιβαλλοντική Διαχείριση.

Η NIKAS, στην προσπάθειά της να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο τη συνεργασία της σε θέματα ανακύκλωσης, υποστηρίζει το νέο σημείο ανταποδοτικής ανακύκλωσης που βρίσκεται στο Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ανάδειξη της αξίας της ανακύκλωσης. Η νέα αυτή συνεργασία, υποστηρίζεται από τη NIKAS Μοσχάρι, τη νέα ολοκληρωμένη σειρά αλλαντικών της NIKAS, η οποία συνδυάζει την υψηλή διατροφική αξία του μοσχαρίσιου κρέατος και την εξαιρετική γεύση, με την εγγύηση ποιότητας της NIKAS.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί τη δεύτερη σε σειρά συνεργασία της NIKAS με την ΤΕΧΑΝ, ύστερα από την υποστήριξη των προϊόντων NIKAS Junior της εγκατάσταση του Ολοκληρωμένου Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης με φωτοβολταϊκό πάνελ, στη συμβολή των λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας του Δήμου Αθηναίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v