Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΡΕΚΑ: Αποχωρεί από την θυγατρική ”Αφοί Τσατσούλη”

Υπεγράφη σήμερα το οριστικό συμφωνητικό για την πώληση του 61,66% ή 2.147.141 ανώνυμων μετοχών που κατέχει η ΚΡΕΚΑ στην θυγατρική Αφοί Τσατσούλη, σε συνέχεια σχετικού προσυμφώνου, μετά και την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εγκρίσεων.

ΚΡΕΚΑ: Αποχωρεί από την θυγατρική ”Αφοί Τσατσούλη”
Υπεγράφη σήμερα το οριστικό συμφωνητικό για την πώληση της συμμετοχής που κατέχει η ΚΡΕΚΑ στην θυγατρική Αφοί Τσατσούλη, σε συνέχεια σχετικού προσυμφώνου, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εγκρίσεων.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη, υπεγράφη οριστικό συμφωνητικό πώλησης 2.147.141 ανώνυμων μετοχών της Αφοί Τσατσούλη που αντιπροσωπεύουν το 61,66% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, έναντι συνολικού τιμήματος 4,42 εκατ. ευρώ.

”Η εταιρία οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή λόγω των υψηλών χρηματοοικονομικών εξόδων που παρουσίασε στις δύο τελευταίες χρήσεις”, επισημαίνει η ΚΡΕΚΑ.

Από το συνολικό τίμημα, ποσό ύψους 3,5 εκατ. ευρώ θα χρησιμοποιηθεί για την εξόφληση βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων, ενώ το υπόλοιπο ποσό ύψους 920 χιλ. ευρώ θα χρησιμοποιηθεί για νέες επενδύσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v