Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μάρακ: Συμμετοχή σε εκθέσεις στη Ρουμανία

Στην έκθεση METEOREX 2005 που πραγματοποιείται στο Βουκουρέστι από 4 – 6 Μαΐου 2005, με θέμα ”ο ρόλος των οργάνων στα συστήματα γήινης παρατήρησης”, συμμετέχει η Μάρακ. Επίσης, η θυγατρική της Uniaxis συμμετείχε στην έκθεση CERF 2005 στο Βουκουρέστι.

Μάρακ: Συμμετοχή σε εκθέσεις στη Ρουμανία
Στην έκθεση METEOREX 2005 που πραγματοποιείται στο Βουκουρέστι από 4 – 6 Μαΐου 2005, με θέμα ”ο ρόλος των οργάνων στα συστήματα γήινης παρατήρησης”, συμμετέχει η Μάρακ.

Την οργάνωση έχει αναλάβει η Εθνική Μετεωρολογική Διοίκηση της Ρουμανίας (ΝΜΑ) με στόχο να παρουσιαστούν στη Ρουμανική αγορά Μετεωρολογικά και Υδρολογικά όργανα, καθώς και διάφορα σχετικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η μεγάλη επισκεψιμότητα της έκθεσης είναι εξασφαλισμένη γιατί συμμετέχουν σημαντικοί κατασκευαστές μετεωρολογικού εξοπλισμού και οργάνων. Η έκθεση εξάλλου αποτελεί σημείο συνάντησης ειδικών εμπειρογνωμόνων από την παγκόσμια κοινότητα ειδικών για μετεωρολογικές και υδρομετεωρολογικές υπηρεσίες.

Η συμμετοχή της Μάρακ στην έκθεση είναι ουσιαστική δεδομένου άλλωστε ότι η εταιρία υλοποίησε πρόσφατα 2 σημαντικά έργα στις περιοχές ARAD και Βουκουρεστίου.

Το πρώτο αφορούσε 2 μετεωρολογικούς σταθμούς τοποθετημένους στην κοιλάδα του ARAD και το δεύτερο 12 μετεωρολογικούς και υδρολογικούς σταθμούς τοποθετημένους γύρω από την ευρύτερη περιοχή του Βουκουρεστίου.

Εξάλλου, η εταιρία Uniaxis, θυγατρική της Μάρακ στη Ρουμανία, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση CERF 2005 που έγινε στο Βουκουρέστι από 20 – 24 Απριλίου 2005.

Η έκθεση αυτή αποτελεί μοναδικό γεγονός στο χώρο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών για τη Ρουμανική αγορά και γι’ αυτό το λόγο συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς αυτούς όπως HP, CISCO, ALCATEL, SIEMENS κ.λπ.

Στο περίπτερο της Uniaxis παρουσιάστηκαν όλα τα νέα προϊόντα ασυρμάτων επικοινωνιών UHF/VHF της MOTOROLA, εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της οποίας είναι η εταιρία για τη Ρουμανία, προϊόντα για WiFi υπηρεσίες και εφαρμογές της LINKSYS (θυγατρική της CISCO) καθώς και τα σημαντικότερα προϊόντα που διαθέτει η Μάρακ τόσο στην Ελληνική όσο και γενικότερα στη Βαλκανική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο