Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Οξύνεται η κόντρα για το σχέδιο εθελουσίας

Σε ναυάγιο οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης με το Σύλλογο των Εργαζομένων στην Εθνική, σχετικά με το νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου. Η διοίκηση της Τράπεζας είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στο νέο πρόγραμμα εθελουσίας, ενώ ο Σύλλογος Εργαζομένων αναμένεται να πραγματοποιήσει ακόμη και αγωγές κατά μελών του Δ.Σ.

Εθνική: Οξύνεται η κόντρα για το σχέδιο εθελουσίας
του Γιώργου Μαντέλα

Σε ναυάγιο οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας με το Σύλλογο των Εργαζομένων (ΣΥΕΤΕ) σχετικά με το νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

Το τελευταίο 48ωρο η επικοινωνία των δύο πλευρών ήταν τακτική, αλλά δεν βρέθηκε κοινός τόπος και σύμφωνα με όλες τις έως τώρα ενδείξεις, οδηγούνται στη σύγκρουση.

Και αυτό, γιατί η διοίκηση της Τράπεζας είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στο νέο πρόγραμμα εθελουσίας που θα αφορά σε περίπου 1.500 υπαλλήλους, κάτι το οποίο θα ανακοινωθεί την προσεχή Παρασκευή ή την ερχόμενη Δευτέρα.

Σε αυτήν την περίπτωση, ο Σύλλογος των Εργαζομένων, όπως διαμηνύει, θα προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα, αλλά και σε αγωγές κατά μελών του Δ.Σ. της Εθνικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v