ΣΙΔΜΑ: Αγορά οικοπέδων σε Βουλγαρία και Ρουμανία

Στην αγορά οικοπέδων στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία προχώρησε η ΣΙΔΜΑ μέσω θυγατρικών της, στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης και περαιτέρω ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της στα Βαλκάνια.

ΣΙΔΜΑ: Αγορά οικοπέδων σε Βουλγαρία και Ρουμανία
Στην αγορά οικοπέδων στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία προχώρησε η ΣΙΔΜΑ μέσω θυγατρικών της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η αγορά των οικοπέδων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης και περαιτέρω ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της εταιρίας στα Βαλκάνια και σύμφωνα με το επενδυτικό πρόγραμμα που έχει εκπονήσει η εταιρία.

Ειδικότερα για τη Βουλγαρία, η αγορά αφορά σε οικόπεδο έκτασης 39.000 τετραγωνικών μέτρων στην παλιά Βιομηχανική περιοχή της Σόφιας.

Το οικόπεδο περιλαμβάνει αποθηκευτικούς χώρους συνολικής επιφάνειας 4.500 τετραγωνικών μέτρων περίπου, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν άμεσα εργασίες συντήρησης. Οι εργασίες για την επέκταση των εγκαταστάσεων αναμένεται να ξεκινήσουν το 2006.

Στη Ρουμανία, η αγορά αφορά σε οικόπεδο έκτασης 35.000 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο βρίσκεται στη Βιομηχανική περιφέρεια του Βουκουρεστίου. Οι εργασίες για την κατασκευή Ολοκληρωμένου Κέντρου Εξυπηρέτησης και Επεξεργασίας Χάλυβα αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v