Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νίκας: Πώληση της Nikas USA στον κ. Παν. Νίκα

Την πώληση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής εταιρίας NIKAS USA INC προς τον ιδρυτή της εταιρίας κ. Παναγιώτη Νίκα έναντι 1 εκατ. ευρώ, αλλά και την εξαγορά των μετοχών που κατέχουν οι κ.κ. Παναγιώτης Νίκας, Αλεξάνδρα Νίκα και Γεώργιος Νίκας στην εταιρία Νίκας Κρήτη ΑΒΕΤ αποφάσισε μεταξύ άλλων η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Νίκας (24/2).

Νίκας: Πώληση της Nikas USA στον κ. Παν. Νίκα
Την πώληση του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής εταιρίας NIKAS USA INC προς τον ιδρυτή της εταιρίας κ. Παναγιώτη Νίκα έναντι 1 εκατ. ευρώ, αλλά και την εξαγορά των μετοχών που κατέχουν οι κ.κ. Παναγιώτης Νίκας, Αλεξάνδρα Νίκα και Γεώργιος Νίκας στην εταιρία Νίκας Κρήτη ΑΒΕΤ αποφάσισε μεταξύ άλλων η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Νίκας που πραγματοποιήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα, όσον αφορά στην εταιρία Νίκας Κρήτη σημειώνεται πως αποφασίστηκε η εξαγορά από τον κ. Παναγιώτη Νίκα, τη σύζυγό του, κα. Αλεξάνδρα Νίκα και τον υιό του κ. Γεώργιο Νίκα των μετοχών που κατέχουν στην εταιρία (15.757, 13.078 και 12.087 μετοχές αντίστοιχα) έναντι τιμήματος 0,385 ευρώ για κάθε μετοχή.

Επίσης, η γενική συνέλευση ενέκρινε την εκλογή σε αντικατάσταση παραιτηθέντων των νέων μελών Δ.Σ. και επικύρωσε την ιδιότητα τους ως Ανεξάρτητα, Μη Εκτελεστικά και Εκτελεστικά.

Παράλληλα αποφάσισε την παροχή αδείας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους Διευθυντές να ενεργούν πράξεις που υπάγονται σε έναν από τους σκοπούς που επιδιώκει η εταιρία.

Τέλος, επικύρωσε την ανασυγκρότηση της Ελεγκτικής Επιτροπής και της Επιτροπής Διορισμών και Αμοιβών της Εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v