Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο πρόεδρος επέλεξε...

Τελείωσε η σχέση με την Τριερβελέρ λένε οι σύμβουλοί του, αν και ο Φρανσουά Ολάντ επιμένει πως Πρώτη Κυρία θα είναι η...

  • Real.gr
Ο πρόεδρος επέλεξε...
Η νυν Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ έχασε στη μάχη για μία θέση στην καρδιά του προέδρου Φρανσουά Ολάντ, αλλά, όπως λένε οι πηγές, θα διαπραγματευτεί τους καλύτερους όρους για εκείνη. Λέγεται μάλιστα πως η διαπραγμάτευσή τους περιλαμβάνει και νομικά ζητήματα προκειμένου να τεθεί τέλος στην εννιάχρονη σχέση τους.

Οι πηγές από το προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων τόνισαν στη βρετανική Telegraph, πως η Βαλερί Τριερβελέρ επιθυμούσε να παραμείνει στο πλευρό του Ολάντ, αλλά εκείνος ήταν αμετακίνητος στο θέμα του χωρισμού. Μάλιστα, πηγές από το δικό της περιβάλλον έλεγαν ότι όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της σχέσης του με τη Ζουλί Γκαγέ, η δημοσιογράφος επιθυμούσε να το χειριστεί όπως ακριβώς η Χίλαρι Κλίντον το σκάνδαλο με τη Μόνικα Λεβίνσκι.

Η Τριερβελέρ πήρε εξιτήριο μετά το σοκ που υπέστη από την αποκάλυψη της σχέσης του αγαπημένου της με τη Γαλλίδα ηθοποιό και τώρα αναπαύεται στην προεδρική κατοικία στις Βερσαλλίες και ο Ολάντ της είπε ότι χρειάζεται χρόνο, σύμφωνα με το Paris Match.

"Συμφώνησαν ότι θα μπορούσε να περιμένει στη La Lanterne, την πολιτική προεδρική κατοικία στις Βερσαλλίες" σύμφωνα με την Daily Mail, αλλά το Journal du Dimanche επικαλείται πηγές μέσα από το προεδιρκό μέγαρο που τονίζουν ότι ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος και μάλιστα την άποψη αυτή υπερθεμάτισε και βοηθός του Ολάντ που επεσήμανε ότι "η σχέση τελείωσε".

Άλλος σύμβουλος του προέδορυ βέβαια τόνισε ότι δεν μπορεί ο Ολάντ να διαγράψει έτσι εύκολα την Τριερβελέρ και να την αντικαταστήσει αμέσως με την Γκαγέ.  "Αν υπάρξει χωρισμός, θα πρέπει να υπάρχει αξιοπρέπει και κομψότητα απέναντι στη Βαλερί Τριερβελέρ. Και κυρίως δεν πρέπει η Ζουλί Γκαγέ να μετακομίσει αμέσως στα Ηλύσια", είπε ο συμβουλος του προέδρου στη Le Figaro.
 
Κι αν και ο Ολάντ υποσχέθηκε ότι θα αποφασίσει αρκεί να του δοθεί χρόνος έως τις 11 Φεβρουαρίου και το ταξίδι στις ΗΠΑ, οι φήμες βοούν ότι έχει ήδη αποφασίσει και σίγουρα μπορεί να μην ευνοείται η Τριερβελέρ αλλά λέγεται ότι και η Γκαγέ θα μείνει... στην αναμονή. Πολλοί είναι εκείνοι που επηρεάζουν τον Γάλλο πρόεδρο και τον συμβουλεύουν να επιλέξει μία τρίτη οδό, που είναι η εργένικη προεδρία!

Ο ίδιος ο Ολάντ είπε στους δημοσιογράφους ότι στο μέλλον δεν θα υπάρξει Πρώτη Κυρία, κάτι που επιτείνει ότι άκουσε τις συμβουλές να παραμείνει εργένης. Την εικόνα του μοναχικού προέδρου παρουσίασε και στην Ολλανδία την οποία επισκέπτεται και μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν η Βαλερί Τριερβελέρ παραμένει η Πρώτη του Κυρία εκείνος απάντησε: Ευχαριστώ για την ερώτησή σας. Η Βαλερί Τριερβελέρ τα πηγαίνει καλύτερα και τώρα ξεκουράζεται στη La Lanterne. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο