Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΚΕ για Λέσβο: Προβοκάτσια σε μεγάλο βαθμό οι διαμαρτυρίες κατοίκων

Στην εκτίμηση ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση έχει αποφασίσει να μετατρέψει την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών, προχώρησε ο βουλευτής του κόμματος, Σταύρος Τάσσος.

ΚΚΕ για Λέσβο: Προβοκάτσια σε μεγάλο βαθμό οι διαμαρτυρίες κατοίκων
Στην εκτίμηση ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση έχει αποφασίσει να μετατρέψει την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών, προχώρησε ο βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ, Σταύρος Τάσσος.

«Για άλλη μια φορά δικαιωνόμαστε», υπογράμμισε ο ίδιος με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm» και συμπλήρωσε ότι η ΕΕ θέλει να απαλλαχθεί από την προσφυγική κρίση.

Αναφερόμενος δε στα χθεσινά επεισόδια, είπε ότι είναι λογική εξέλιξη, όταν σε ένα χώρο που μπορείς να φιλοξενήσεις 3.000 ανθρώπους, φιλοξενείς 6.000, η κατάσταση γίνεται απελπιστική.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, πάντως, χαρακτήρισε τις διάφορες διαμαρτυρίες των κατοίκων σε ένα μεγάλο βαθμό προβοκάτσια.

«Ο υπερβολικός αριθμός των φιλοξενουμένων, δημιουργεί ένα υπαρκτό πρόβλημα και επάνω σε αυτό πατούν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και πρώτοι από όλους οι χρυσαυγίτες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τάσσος τόνισε, πάντως, πως η λύση είναι η αποσυμφόρηση του νησιού.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο