Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παπαδημούλης: Οι δανειστές να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους για να βγει η χώρα από την επιτροπεία

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επικαλείται στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν τη σταθερή ανάκαμψη της οικονομίας.

Παπαδημούλης: Οι δανειστές να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους για να βγει η χώρα από την επιτροπεία

Την ανάγκη να τηρήσουν οι δανειστές τις δικές τους δεσμεύσεις για να βγει οριστικά η Ελλάδα από την επιτροπεία, τονίζει ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η ελληνική οικονομία ανακάμπτει σταθερά. Οι δανειστές να τηρήσουν τις δικές τους δεσμεύσεις για να βγει οριστικά η χώρα από την επιτροπεία» γράφει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε ανάρτηση του στο twitter.



 


Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται, δε, στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν τη σταθερή ανάκαμψη της οικονομίας, όπως η αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,4%, η αύξηση των εξαγωγών κατά 20,3%, η αύξηση των επενδύσεων κατά 11,2% και η δημιουργία 125.770 θέσεων εργασίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο