Γκιουλέκας: Η κυβέρνηση έχει υποθηκεύσει τη χώρα με μέτρα το ’19 και το ‘20

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

  • Real.gr
Γκιουλέκας: Η κυβέρνηση έχει υποθηκεύσει τη χώρα με μέτρα το ’19 και το ‘20
Η κυβέρνηση έχει υποθηκεύσει τη χώρα με μέτρα για το 2019 και το 2020, είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ. Γκιούλεκας ανέφερε, επίσης, πως αν και η κατάσταση είναι καλύτερη από τα τάρταρα που έφτασε το 2015, και πάλι δεν φτάνει στο επίπεδο που ήταν το 2014.

«Γιατί, όμως, θα έπρεπε να μπούμε σε αυτήν την ύφεση, να πληρώσουμε τόσο ακριβά το μάρμαρο, μιλώ για τον ελληνικό λαό για όλους τους έλληνες πολίτες, με υπέρμετρες και αχρείαστες συνθήκες για να κάνουμε μία φοβερή προσπάθεια για να ξαναγυρίσουμε, που; Εκεί που ήμασταν το 2014 και δυστυχώς δεν έχουμε φθάσει καν ακόμη», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημειώνοντας ότι: «Μιλάμε για μία κυβέρνηση εντελώς αναξιόπιστη η οποία έχει δεσμεύσει τη χώρα και από την άλλη μιλάμε για τους δανειστές που ήταν οι ίδιοι και πριν έρθει αυτή η κυβέρνηση. Εμείς λοιπόν λέμε ότι βεβαίως υπάρχει η δυνατότητα από μία αξιόπιστη κυβέρνηση να διαπραγματευτεί και πάλι πολλά από αυτά τα μέτρα και να φέρει τους στόχους με άλλο τρόπο».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Κ. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus