Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γεωργιάδης: Παραμύθια της Χαλιμάς η συμφωνία για τα F-16

Παρέμβαση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σχολιάζοντας καυστικά τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στον Γιώργο Παπαδάκη.

  • Real.gr
Γεωργιάδης: Παραμύθια της Χαλιμάς η συμφωνία για τα F-16
Παρέμβαση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας καυστικά τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «παραμύθια της Χαλιμάς» από πλευράς της κυβέρνησης για τη «δήθεν» συμφωνία για τα F-16, τονίζοντας ότι όσα είπε ο Πάνος Καμμένος σήμερα, τα είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του προ ημερών.

«Όλο το ζήτημα με τα F-16 και τα 2,4 δισ. προήλθε από την ανάρτηση του κ. Καμμένου από τις ΗΠΑ, ο οποίος είπε ότι τα χρήματα αυτά αφορούν αντισταθμιστικά και τεχνική βοήθεια, καθώς και από τη συνέντευξη Τσίπρα, ο οποίος ψευδόμενος είπε ότι το υπόλοιπο ποσό από το 1,1 δισ. που θα πληρώναμε εμείς, θα βαρύνει τους άλλους, δηλαδή τους Αμερικανούς» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Έρχεται ο Καμμένος να πει στην εκπομπή σας αυτά που έλεγε ο Γεωργιάδης πριν τρεις μέρες» τόνισε σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ότι το κόστος των 2,4 δισ. αφορά σε 123 αεροσκάφη αν αναβαθμιστούν στο σύνολό τους, ενώ το πλαφόν της συμφωνίας για τα F-16 είναι 1,1 δισ.

«Γιατί τρεις μέρες προσπαθούσαν να κοροϊδέψουν τους πολίτες, λέγοντας ότι δήθεν πέτυχαν κάποια τρομερή συμφωνία; Πελάτες είμαστε. Εμείς ζητάμε να δώσουμε λεφτά. Και χωρίς να πάει στον Λευκό Οίκο ο Τσίπρας, αυτή τη συμφωνία την είχαμε. Είναι όλα παραμύθια της Χαλιμάς» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο