Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι ισχυρίζεται η μητέρα του μωρού που βρέθηκε μόνο του μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα

Η 35χρονη, όπως είπε στην αστυνομία έχει άλλα δύο παιδιά, ενώ την ώρα της πυρκαγιάς απουσίαζε από το διαμέρισμα.

Τι ισχυρίζεται η μητέρα του μωρού που βρέθηκε μόνο του μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα
Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχηματίστηκε σε βάρος της 35χρονης μητέρας του παιδιού, ηλικίας ενός έτους, που εντοπίστηκε μόνο του, από πυροσβέστες, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, που βρίσκεται στην οδό Αριστομένους, λίγο πριν από τις 2:30, ενώ μόλις μπήκαν στο χώρο οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι το παιδάκι ήταν μόνο του εκείνη την ώρα. Αμέσως μετά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η θεία του παιδιού, που μένει έναν όροφο πιο κάτω συνόδευσε το παιδί στο νοσοκομείο, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο Παίδων και η μητέρα του.

Η 35χρονη, όπως είπε στην αστυνομία έχει άλλα δύο παιδιά, ενώ την ώρα της πυρκαγιάς απουσίαζε από το διαμέρισμα. Σημειώνεται, τέλος, ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο