Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαρουφάκης: Ντροπή το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm: Παρωχημένα συλλαλητήρια, τα οποία μόνο κακό μπορούν να κάνουν, δίνοντας βήμα σε εθνικιστικές κραυγές και εξάρσεις.

  • Real.gr
Βαρουφάκης: Ντροπή το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
«Η ανακοίνωσή μας αφορά αυτά τα παρωχημένα συλλαλητήρια, τα οποία μόνο κακό μπορούν να κάνουν, δίνοντας βήμα σε εθνικιστικές κραυγές και εξάρσεις, υβριστικές αναφορές σε γείτονες χώρες και λαούς», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης με αφορμή την ανακοίνωση του DiΕΜ25 (Κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025), μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «θεωρώ ότι όλοι οι συμπολίτες μας έχουν δικαίωμα να πάνε και στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια να εκφράσουν τις γνώμες τους, τις αγωνίες τους, την ταπείνωση που νιώθουν μετά από τόσα χρόνια απώλειας της εθνικής ανεξαρτησίας. Άλλο αυτό και άλλο αν εμείς, ως DiΕΜ25, συμφωνούμε με το συγκεκριμένο συλλαλητήριο, καταδικάζουμε το συγκεκριμένο συλλαλητήριο, λέμε “όχι” σε αυτό, ακριβώς όπως για παράδειγμα θα λέγαμε “όχι” εάν υπήρχε μία διαδήλωση, αύριο το πρωί στο Σύνταγμα, που στόχος της θα ήταν να βροντοφωνάξει συνθήματα εναντίον των προσφύγων».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v