Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θύελλα στη Βουλή - Τζανακόπουλος σε Μητσοτάκη: Διώξτε τώρα τον Άδωνι

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή τα όσα ανέφερε ο πρώτος για την υπόθεση της Ράνιας Αντωνοπούλου. Ζήτησε την παραίτηση των στελεχών της ΝΔ που εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis.

  • Real.gr
Θύελλα στη Βουλή - Τζανακόπουλος σε Μητσοτάκη: Διώξτε τώρα τον Άδωνι
Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή τα όσα ανέφερε ο πρώτος για την υπόθεση της Ράνιας Αντωνοπούλου.

«Έχουμε μία ομολογημένα λανθασμένη χρήση μίας διάταξης νόμου την οποία δεν ψήφισε μόνο η συμπολίτευση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.Ψηφίστηκε από το σύνολο του ελληνικού κοινοβουλίου κακώς και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει η βούληση της κυβέρνησης να καταργηθεί η συγκεκριμένη διάταξη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.

Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως πρόκειται για παραίτηση ευθιξίας ενώ διερωτήθηκε για ποιο λόγο δεν παραιτούνται τα στελέχη της ΝΔ που εμπλέκονται στην υπόθεση της Novartis.

«Έχουμε λοιπόν μια παραίτηση λόγω ευθιξίας και για λάθος χρήση της διάταξης, αλλά για ποιο λόγο δεν παραιτούνται και τα στελέχη της ΝΔ που εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis, μέχρι να καθαρίσει η υπόθεσή τους; Πόσες μέρες θα περάσουν μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει από αντιπρόεδρο του κόμματός του τον κ. Γεωργιάδη, όχι μόνο για τους λόγους που έχουν να κάνουν με όσα σχετίζονται με το σκάνδαλο αλλά και με κάτι παραπάνω. Για λόγους που σχετίζονται με την άθλια και απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στον πρωθυπουργό της χώρας και για το γεγονός ότι χρησιμοποιεί μία γλώσσα την οποία προφανώς εκείνος θεωρεί απολύτως δόκιμη, η οποία όμως απολύτως προσβάλλει όχι μόνο την ελληνική κυβέρνηση αλλά και την ίδια την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.
 
Δεν ξέρω αν είναι πολλοί εκείνοιν οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως φιλελεύθεροι που αισθάνονται χαρούμενοι και ικανοποιημένοι όταν ακούνε τέτοιου τύπου τοποθετήσεις να γίνονται είτε από το βήμα της Βουλής είτε από τα μέσα ενημέρωσης. Πόσες μέρες θα περάσουν μέχρι την αποπομπή, πόσες μέρες θα περάσουν μέχρι να αναγνωριστεί η πολιτική ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας για όσα συνέβησαν στον χώρο του φαρμάκου από το 2000 μέχρι το 2010 και από το 2010 μέχρι το 2015; 

Η κα Αντωνοπούλου τα χρήματα που πήρε θα τα επιστρέψει, εσείς θα επιστρέψετε τα 200 εκατομμύρια που πήρατε από τις τράπεζες για το κόμμα σας;» κατέληξε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v