Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δολοφονία Καραγιάννη: Βίντεο που αποκαλύπτει δύο από τους εκτελεστές στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Τους αναβάτες της μοτοσυκλέτας που απομακρύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα μετά τη δολοφονία του Μανώλη Καραγιάννη προσπαθούν να ταυτοποιήσουν αξιωματικοί της Ασφάλειας μέσα από την ανάλυση οπτικού υλικού.

  • Real.gr
Δολοφονία Καραγιάννη: Βίντεο που αποκαλύπτει δύο από τους εκτελεστές στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.
Του Θάνου Σωτήρη

Ενα βίντεο από κινητό τηλέφωνο, διάρκειας λίγων δευτερολέπτων, είναι το σημαντικότερο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που έχουν αναλάβει να λύσουν έναν ακόμη γρίφο στην αιματηρή αλυσίδα δολοφονιών των «μεγάλων ονομάτων» της νύχτας.

Τη δολοφονία του Μανώλη Καραγιάννη, γνωστού στον χώρο των ποινικών με το ψευδώνυμο «καράφλας», που το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν, βάσει πληροφοριών και διαρροών από τα κυκλώματα στα οποία συμμετείχε και ο ίδιος, ως ύποπτος για τις δολοφονίες των ποινικών Βασίλη Στεφανάκου και Γιώργου Λίτσα, αλλά και του απόστρατου αξιωματικού των ΕΚΑΜ Σπύρου Παπαχρήστου.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο