Χατζηδάκης: «Ο Τσίπρας τα έκανε θάλασσα με τη συμφωνία των Πρεσπών»

«Οσοι ξέρουν από ευρωπαϊκή πολιτική ξέρουν ότι όλο αυτό το οποίο ζούμε εξηγείται πάρα πολύ εύκολα, τα ζήτημα για τη χώρα είναι εμείς που είμαστε οι επόμενοι σκυταλοδρόμοι να τρέξουμε καλύτερα και να τα καταφέρουμε».

  • Real.gr
Χατζηδάκης: «Ο Τσίπρας τα έκανε θάλασσα με τη συμφωνία των Πρεσπών»

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, χαρακτήρισε ως σκυταλοδρομία την ευρωπαϊκή πολιτική, «στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας τερματίζει αυτή τη στιγμή με κάποια στοιχεία φαρσοκωμωδίας».

Όπως διευκρίνισε ο κ. Χατζηδάκης, «όσοι ξέρουν από ευρωπαϊκή πολιτική ξέρουν ότι όλο αυτό το οποίο ζούμε εξηγείται πάρα πολύ εύκολα, τα ζήτημα για τη χώρα είναι εμείς που είμαστε οι επόμενοι σκυταλοδρόμοι να τρέξουμε καλύτερα και να τα καταφέρουμε».

Σχολιάζοντας την επίσκεψη Μέρκελ και τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Χατζηδάκης, επεσήμανε μιλώντας στο «Θέμα 104,6» ότι, «αν δεν περνάει η Συμφωνία ας το λύσει ο κ. Τσίπρας, εμείς ήμασταν και είμαστε απέναντι, δεν του φταίμε εμείς του κ. Τσίπρα, ας κοιτάξει τους χειρισμούς του, ο ίδιος τα έχει κάνει θάλασσα, αντιμετώπισε το θέμα μικροκομματικά, χωρίς διάθεση συνεννόησης, πήγε να το εργαλειοποιήσει για να διχάσει τη ΝΔ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v