Μαντάς στον realfm για Καμμένο: Απομένουν λίγες ώρες - Όλοι μαζί θα ξεμπερδευτούμε το απόγευμα

"Είναι ξεκάθαρο ότι αν αποσύρει τη στήριξη στην κυβέρνηση ο κ. Καμμένος, θα πάμε για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή. Δεν είναι κάτι θολό σε αυτό", δηλώνει.

  • Real.gr
Μαντάς στον realfm για Καμμένο: Απομένουν λίγες ώρες - Όλοι μαζί θα ξεμπερδευτούμε το απόγευμα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς για τον κ. Καμμένο απάντησε ότι "νομίζω ότι απομένουν λίγες ώρες, όλοι μαζί θα ξεμπερδευτούμε το απόγευμα, από ότι καταλαβαίνω στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Τα θέματα έχουν τεθεί πολύ ξεκάθαρα, αυτό δεν το αρνείται κανένας, από την πλευρά του Πρωθυπουργού, και όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πουν σαφή πράγματα. Δεν μπορεί να υπάρξει μεσοβέζικη λύση στα ζητήματα που έχουν τεθεί από τον Πρωθυπουργό. Θα υπάρξει καθαρή λύση".

"Είναι ξεκάθαρο ότι αν αποσύρει τη στήριξη στην κυβέρνηση ο κ. Καμμένος, θα πάμε για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή. Δεν είναι κάτι θολό σε αυτό. Αποφεύγω να κάνω προβλέψεις, γιατί τα πράγματα θα εξελιχθούν με ένα δημόσιο και προφανή τρόπο μπροστά στον ελληνικό λαό. Αυτό που νομίζω ότι είναι κρίσιμο είναι ότι η Συμφωνία των Πρεσπών που δημιουργεί όλη αυτή την αναστάτωση, θα την χαρακτήριζα, είναι μια συμφωνία και αυτό είναι το μείζον που θα δώσει προοπτική στη χώρα, στη συνεργασία και την ανάπτυξη στα Βαλκάνια" ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v