Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χιλή: Δεκάχρονος διδάσκει αστρονομία για να αγοράσει στολή αστροναύτη

Ο εκκολαπτόμενος μικρός αστροναύτης μπορεί να αναγνωρίσει αστερισμούς στον ουρανό, ελάχιστα γνωστά χαρακτηριστικά της σελήνης, πλανήτες και μαύρες τρύπες.

  • Real.gr
Χιλή: Δεκάχρονος διδάσκει αστρονομία για να αγοράσει στολή αστροναύτη

Ο εκκολαπτόμενος 10χρονος αστροναύτης μπορεί να αναγνωρίσει αστερισμούς στον ουρανό, ελάχιστα γνωστά χαρακτηριστικά της σελήνης, πλανήτες και μαύρες τρύπες. 

Στην αυλή του 10χρονου Ρικάρντο Μπαρίγα στο σπίτι του, στην πόλη Πίρκε της Χιλής, βρίσκονται διασκορπισμένα ένας φουσκωτός μονόκερος, παιχνίδια για την πισίνα, μια μπάλα ποδοσφαίρου αλλά κι ένα… τηλεσκόπιο αξίας 3000 δολαρίων, το οποίο παρήγγειλαν από τη Γερμανία οι γονείς του.

Ο εκκολαπτόμενος μικρός αστροναύτης μπορεί να αναγνωρίσει αστερισμούς στον ουρανό, ελάχιστα γνωστά χαρακτηριστικά της σελήνης, πλανήτες και μαύρες τρύπες. Ο Ρικάρντο ξεκίνησε πρόσφατα να παραδίδει μαθήματα, έναντι του ποσού των 4 δολαρίων, στους συμμαθητές του για να τους βοηθήσει να κάνουν το ίδιο, με την ελπίδα να καταφέρει να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για να αγοράσει στον εαυτό του μια στολή αστροναύτη, όπως εξηγεί ο ίδιος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v