Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανατροπή δεδομένων στο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μαθητή στην Θουρία της Καλαμάτας

Ο 28χρονος Ρομά, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, φαίνεται ότι ήθελε να καλύψει συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο οδηγούσε το αυτοκίνητο δίχως να είναι κάτοχος διπλώματος.

Ανατροπή δεδομένων στο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μαθητή στην Θουρία της Καλαμάτας

Ο άνδρας που εμφανίστηκε την Παρασκευή στην Αστυνομία και είπε ότι είναι ο οδηγός του οχήματος που εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να κόψει το νήμα της ζωής σε έναν μαθητή της Α' Λυκείου έλεγε ψέματα.

Ο 28χρονος Ρομά, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, φαίνεται ότι ήθελε να καλύψει συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο οδηγούσε το αυτοκίνητο δίχως να είναι κάτοχος διπλώματος. Ο 28χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία και η δίκη του αναβλήθηκε για τις 30 Ιανουαρίου. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο ίδιος δεν έπεισε στην ομολογία του ότι αυτός ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, αναποδογύρισε και χτύπησε θανάσιμα τον άτυχο μαθητή.

Όσα είπε στους αστυνομικούς δεν συμφωνούσαν ούτε με τις μαρτυρίες, ούτε με βιντεοληπτικό υλικό το οποίο υπάρχει στα χέρια της Τροχαίας Καλαμάτας. Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι κάλυπτε κάποιον άλλον, λέγοντας ότι αυτός ο άλλος είναι συγγενής του και δεν είχε δίπλωμα, ενώ και το αυτοκίνητο ήταν στο όνομα ενός τρίτου συγγενή των δυο τους.

Η Αστυνομία πάντως γνωρίζει τα στοιχεία του ανθρώπου ο οποίος οδηγούσε αλλά δεν μπορεί να τον συλλάβει γιατί πέρασε το αυτόφωρο. Σε βάρος του όμως σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, εγκατάλειψη και οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

Η δικογραφία θα παραδοθεί στην εισαγγελέα Καλαμάτας και θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του οδηγού.

πηγή: eleftheriaonline.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v