Για την Κυριακή, στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες βαθμιαία θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις, τις πρωινές ώρες στην Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σχηματιστεί τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα βόρεια.
Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Στην Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις πρωινές ώρες θα είναι αυξημένες στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 μποφόρ και βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 11 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερα).
Για τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησοαναμένονται λίγες νεφώσεις. Θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, κατά τόπους, 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερα).
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη).
Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στις Κυκλάδες πιθανόν καταιγίδες. Βαθμιαία εξασθένηση αναμένεται από τις μεσημβρινές ώρες. Θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση αναμένεται από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3-5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια θα δείξει 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).
Ο καιρός την Δευτέρα
Για την Δευτέρα αναμένονται νεφώσεις στα δυτικά με τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσουν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί, εντάσεως 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.