Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mε τρακτέρ στην Εφορία οι αγρότες στις Σέρρες – Κινητοποιήσεις και στον Βόλο

Κατάληψη της εφορίας στις Σέρρες. Σε στάση αναμονής τα τρακτέρ σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου.

Mε τρακτέρ στην Εφορία οι αγρότες στις Σέρρες – Κινητοποιήσεις και στον Βόλο

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι παραμένουν στα μπλόκα. Σε κατάληψη του κτiρίου της Εφορίας Σερρών, αποφάσισαν να προχωρήσουν σήμερα οι αγρότες, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχουν ξεκινήσει. Πριν από λίγα λεπτά, τα τρακτέρ έφτασαν στην πόλη των Σερρών και στάθμευσαν έξω από το κτίριο της Εφορίας.

Το μήνυμα στην κυβέρνηση είναι ένα, σύμφωνα με τον αγροτοσυνδικαλιστή Γιάννη Τουρτούρα. «Δεν μας αρέσουν οι γκαζόζες. Θέλουμε ουσιαστικό διάλογο με τα τέσσερα συναρμόδια υπουργεία. Πρέπει να σταματήσουν να πετάνε τη μπάλα από εδώ κι από εκεί. Ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Αυτοί που με μεγάλη ευκολία ερχόταν στα μπλόκα τώρα τους βλέπουμε να χάνονται. Έχουν πάθει αμνησία; Ξέχασαν πολύ γρήγορα, αλλά θα είμαστε εδώ να τους θυμίσουμε και θα σκληραίνουμε τη στάση μας μέρα με την ημέρα».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τουρτούρας, η… μπάλα είναι στην πλευρά της κυβέρνησης και πως αν χρειαστεί οι αγρότες θα ανέβουν στον Προμαχώνα.

Οι Αγρότες μπήκαν στο Βόλο με τρακτέρ και εκατοντάδες αγροτικά οχήματα

Συνεπείς αποδείχθηκαν οι αγρότες της Μαγνησίας και πιστοί στο ραντεβού τους, στις 10.00 στον Περιφερειακό δρόμο της πόλης, στο ύψος της Ιωλκού, για το Πανμαγνησιώτικο συλλαλητήριο, όπου ως μια γροθιά, αγρότες του Πηλίου και του Μαγνησιώτικου κάμπου, κατέβηκαν στην πόλη με τρακτέρ και εκατοντάδες αγροτικά οχήματα.

Οι υπόλοιποι τηρούν στάση αναμονής, ενόψει της απάντησης στο αίτημά τους για τετραμερή συνάντηση, υπό τον Έλληνα πρωθυπουργό ή έστω τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

ΠΗΓΗ: info24news, e-volos

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v