Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυτόπτης μάρτυρας: Υποχρέωσή μου στη μνήμη της Λίνας Κοεμτζή η αποκάλυψη της αλήθειας

«Νιώθω πως το χρωστάω στη μνήμη και στην οικογένειά της που δίνει έναν αγώνα τόσο καιρό. Θεώρησα περίεργες τις κινήσεις δύο νεαρών όταν η φοιτήτρια βρέθηκε στο κενό, δεν προσπάθησαν καν να τη βοηθήσουν, ίσα ίσα μου ζήτησαν να μην ανακατεύομαι όταν τους ρώτησα αν ξέρουν τι συνέβη», σημείωσε.

Αυτόπτης μάρτυρας: Υποχρέωσή μου στη μνήμη της Λίνας Κοεμτζή η αποκάλυψη της αλήθειας

Κράτησε μέσα του δύο χρόνια το χρονικό της πτώσης της Λίνας Κοεμτζή από τη φοιτητική εστία. Ένιωθε τρόμο για όλα αυτά που είδε, φόβο για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από το θάνατο της κοπέλας. 

Δεν αντέχει όμως άλλο και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας αποφάσισε να καταθέσει αυτοβούλως και στην ασφάλεια τα όσα διαδραματίστηκαν τη μοιραία εκείνη τη νύχτα. Να αναφέρει στους αστυνομικούς καρέ καρέ τα τελευταία λεπτά της 22χρονης.

«Νιώθω πως το χρωστάω στη μνήμη και στην οικογένειά της που δίνει έναν αγώνα τόσο καιρό. Θεώρησα περίεργες τις κινήσεις δύο νεαρών όταν η φοιτήτρια βρέθηκε στο κενό, δεν προσπάθησαν καν να τη βοηθήσουν, ίσα ίσα μου ζήτησαν να μην ανακατεύομαι όταν τους ρώτησα αν ξέρουν τι συνέβη», σημείωσε ο μάρτυρας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο 45χρονος θα περιγράψει στις αρχές με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν. Παρουσία του δικηγόρου που έχει αναλάβει την υπόθεση θα μιλήσει για τους δύο νεαρούς που είδε να βγαίνουν τρέχοντας από την εστία και να κινούνται προς το σημείο που βρισκόταν χωρίς αισθήσεις η φοιτήτρια.

«Θυμάμαι ότι πήγαν κατευθείαν πάνω από την κοπέλα. Άρχισαν να ψάχνουν κάτι. Ο ένας γύρω από το σώμα της, ο άλλος σε μικρή απόσταση. Το στικάκι, το στικάκι λέγανε. Βρες το στικάκι. Τους ρώτησα τι κάνουν και αν ξέρουν τι έγινε και μου είπαν να μην ανακατεύομαι. Εγώ είχα ήδη σκεπάσει το κορίτσι με μπουφάν όπως μου είπαν οι διασώστες ώστε να την κρατήσω ζεστή», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Η 22χρονη είναι το πρώτο θύμα cyber bylling που καταγράφηκε στη χώρα μας. Ήταν Νοέμβριος του 16 όταν κάποιοι την εκβίαζαν με άσεμνες φωτογραφίες της που είχαν διακινήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η οικογένειά της κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια με ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς, όχι για αυτοκτονία, υποστηρίζει πως κάποιοι θέλησαν να της κλείσουν το στόμα για πάντα.

«Οι αστυνομικοί έφτασαν περίπου 20 λεπτά μετά το τηλεφώνημα που τους έκανα. Τότε εξαφανίστηκαν διακριτικά και οι νεαροί που δεν ξέρω αν βρήκαν τελικά αυτό που έψαχναν. Στη συνέχεια είχε μαζευτεί κι άλλος κόσμος που όμως απομακρυνθήκαμε όλοι για να κάνουν τη δουλειά τους οι αρχές», περιγράφει ο μάρτυρας.

Τις επόμενες ώρες ο 45χρονος αυτόπτης μάρτυρας δεν αποκλείεται να κληθεί να καταθέσει και ενώπιον του εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v