Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Debate Ζαχαριάδη - Γεωργιάδη στον realfm 97,8

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

  • Real.gr
Debate Ζαχαριάδη - Γεωργιάδη στον realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κώστας Ζαχαριάδης στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

"Η γνώμη μου δεν είναι αν κάνει ή όχι ζημιά στην κυβέρνηση, αυτά που ακούγονται κάνουν ζημιά στην ίδια τη λογική, διότι μιλάμε για μια κραυγαλέα περίπτωση επικοινωνιακού αντιπερισπασμού. Μιλάμε για μια κραυγαλέα περίπτωση στοχοποίησης ανθρώπου. Μιλάμε για μια κραυγαλέα επιχείρηση δολοφονίας πολιτικού χαρακτήρα. Ο Παύλος Πολάκης ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί με τον τρόπο που επικοινωνιακά εκφέρει τον πολιτικό του λόγο, έχει στοχοποιηθεί από πολιτικούς αντιπάλους και κέντρα των μίντια γιατί χάλασε το παιχνίδι, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια και προσπαθούν να τον "λερώσουν". Εν πάση περιπτώσει αυτή που μας χρωστάγανε δεν μπορούν να μας ζητάνε και το βόδι και αυτοί που έχουν για δεκαετίες λερωμένη τη φωλιά τους με σκάνδαλα, τα οποία έχουν πάει στη Δικαιοσύνη, δεν μπορούν να επιχειρούν να σπιλώσουν τη δική μας διαδρομή και τους δικούς μας ανθρώπους και δεν θα το επιτρέψουμε" δήλωσε ο Κ. Ζαχαριάδης.

 

"Ως προς το ότι επιχειρείται μια δολοφονία πολιτικού χαρακτήρα του κ. Πολάκη, θα μου επιτρέψει ο κ. Ζαχαριάδης, πολύ αργά το θυμήθηκαν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί ο κ. Πολάκης τα τέσσερα αυτά χρόνια που τον έχουν υπουργό έχει στοχοποιήσει τους πάντες και όχι μόνο τους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους, τους συγγενείς τους και όποιον άλλον βρήκε μπροστά του" σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο