Δείτε εδώ την αποκλειστική μας συνεργασία

Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θόλωσαν το μήνυμα που αυτή η Αναθεώρηση όφειλε να έχει

  • Real.gr
Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θόλωσαν το μήνυμα που αυτή η Αναθεώρηση όφειλε να έχει

Με βολές κατά του Πρωθυπουργού ξεκίνησε την ομιλία της στη Βουλή η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής στη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.


"Σε κανονικές συνθήκες η συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση θα έπρεπε να είναι μια κορυφαία θεσμική διαδικασία. Δυστυχώς όμως στη σημερινή Ελλάδα και η θεσμική σοβαρότητα σε μια τέτοια διαδικασία παραμένει ζητούμενο. Ιδιαίτερα σε αυτήν τη Βουλή με την ισχνή πλειοψηφία. Για άλλη μια φορά ο κ. Πρωθυπουργός επέλεξε να αποχωρήσει αφού είπε όσα είχε να μας πει, δεν ενδιαφέρεται να μείνει στην αίθουσα να ακούσει όλα τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Δεν τον αντέχει τον διάλογο, ιδιαίτερα μέσα εδώ όταν είμαστε όλοι μαζί. Συνήθως απευθύνεται σ' εμένα όταν δεν είμαι παρούσα" είπε η κυρία Γεννηματά και συνέχισε:

" Συμφωνήσαμε να αναθεωρηθεί το Σύνταγμα στα σημεία και την έκταση που του πρέπει. Επικεντρωμένο πρώτα απ' όλα στον Έλληνα πολίτη" ενώ πρόσθεσε: " ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θόλωσαν το μήνυμα που αυτή η Αναθεώρηση όφειλε να έχει".

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus