Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λεβέντης: Η ΝΔ έκοψε τις συντάξεις 50%, κατηγορεί τον Τσίπρα αλλά έπρεπε να ζητά και συγγνώμη

«Το παρελθόν σας κύριοι της ΝΔ είναι πολύ κακό: Κόψατε τις συντάξεις 50%. Κατηγορείτε τον Τσίπρα αλλά έπρεπε να λέτε μια συγγνώμη κι εσείς», δήλωσε.

Λεβέντης: Η ΝΔ έκοψε τις συντάξεις 50%, κατηγορεί τον Τσίπρα αλλά έπρεπε να ζητά και συγγνώμη

«Η σημερινή ΝΔ μοιάζει πάρα πολύ με τον κ. Τσίπρα του 2014», είπε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος.

«Η ΝΔ πιστεύει ότι δίνοντας 2.000 ευρώ για κάθε γέννα θα πιάνει κάθε οικογενειάρχη», είπε ακόμη ο κ. Λεβέντης, ο οποίος σε ό,τι αφορά τις σχέσεις Εκκλησίας - Πολιτείας υπογράμμισε: «Νομίζουν κάποιοι ότι γίνονται μοντέρνοι και σύγχρονοι όταν ποδοπατούν την επίσημη θρησκεία της Ελλάδας. Αυτοί που πάνε να κάνουν ουδετερόθρησκο το κράτος θα είναι στους αγώνες; Ή πάλι η θρησκεία θα είναι μπροστά;».

Όσο για το παρελθόν της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο κ. Λεβέντης επισήμανε: «Το παρελθόν σας κύριοι της ΝΔ είναι πολύ κακό: Κόψατε τις συντάξεις 50%. Κατηγορείτε τον Τσίπρα αλλά έπρεπε να λέτε μια συγγνώμη κι εσείς».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v