Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θρίλερ ο θάνατος του 28χρονου δικηγόρου - Νέα ιατροδικαστική ζητεί η οικογένεια

Η οικογένειά του, ζήτησε να γίνει δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση καθώς αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Θρίλερ ο θάνατος του 28χρονου δικηγόρου - Νέα ιατροδικαστική ζητεί η οικογένεια

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ με την υπόθεση θανάτου του 28χρονου δικηγόρου η σορός του οποίου βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης σε βραχώδη περιοχή στα Τουρκοβούνια.

Η οικογένειά του, ζήτησε να γίνει δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση καθώς αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Έτσι ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος για την ιατροδικαστική αξιολόγηση των ευρημάτων στη σορό του 28χρονου. Πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον του δικηγόρου, υποστηρίζουν ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο.

Στο αυτοκίνητό του, το οποίο βρέθηκε παρατημένο σε σημείο του περιφερειακού δρόμου Γαλατσίου με τα παράθυρα ανοιχτά και τα κλειδιά στη μίζα, βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού το πορτοφόλι του, η ταυτότητα του και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε αρχικά τη σορό του έκανε λόγο για πολλαπλές κακώσεις σώματος σε κεφάλι, κοιλία και δεξιό μηρό οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά πιθανότατα σε αυτοκτονία.

Πρόσωπα από το στενό φιλικό περιβάλλον του άτυχου δικηγόρου, ωστόσο υποστηρίζουν πως ο 28χρονος δεν είχε λόγους να αυτοκτονήσει. Παρόλα αυτά επισήμαναν, ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα καθώς δανειζόταν συνεχώς χρήματα προκειμένου να καλύψει κάποιες οφειλές του.

Οι μαρτυρίες των φίλων του οδήγησαν την οικογένεια του στην απόφαση να ζητήσει νέα ιατροδικαστική εξέτασης της σορού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστής που ορίστηκε ως τεχνική σύμβουλος από την πλευρά της οικογένειας εξέτασε τη σορό, και θεωρεί ως ιδιαίτερα σοβαρή την ύπαρξη δυο τουλάχιστον τραυμάτων στο κρανίο του άτυχου δικηγόρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την πτώση του στο γκρεμό.

Τι είδε ο ιατροδικαστής

Αρχικά οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής εκτιμούσαν πως ίσως πρόκειται για ανθρωποκτονία, τα ευρήματα του ιατροδικαστή Γεωργίου Ντιλέρνια αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς διέγνωσε τραύματα συμβατά με πτώση, όμως δεν μπόρεσε να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα για τον μηχανισμό που την προκάλεσε, δηλαδή εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή εάν κάποιος τον έσπρωξε στον κενό.

Ο κ. Ντιλέρνια διέγνωσε πολλαπλές κακώσεις σώματος, κεφαλής, θώρακος και δεξιού μηρού, συμβατές με πτώση από ύψος: “Όλα δείχνουν ότι ήταν αυτοκτονία, εκτός εάν τον έσπρωξαν χωρίς να αμυνθεί. Δεν είχα ευρήματα πάλης. Οι κακώσεις οι οποίες υπάρχουν και σε εσωτερικά όργανα, προκλήθηκαν από την πτώση, επειδή πέφτοντας χτύπησε σε θάμνους και σε πέτρες. Έχει κατάγματα στο κρανίο, στα πλευρά, ρήξη ήπατος, ρήξη σπληνός, περινεφρικό αιμάτωμα αριστερά, κάταγμα δεξιού μηρού. Όλα αυτά είναι από την πτώση. Εξωτερικά, είχε μικροεκδορές και εκχυμώσεις, οι οποίες προκλήθηκαν και πάλι από την πτώση, λογικά”.

Το τελευταίο μήνυμα σε φίλο του

Οι συνάδελφοι του στο δικηγορικό γραφείο αδυνατούν να πιστέψουν ότι μπορεί να αυτοκτόνησε.

“Τίποτα δεν έδειχνε ότι το παιδί αυτό είχε προβλήματα. Ήταν πολύ δραστήριος, μάχιμος δικηγόρος, ικανότατος και παθιασμένος με τη δουλειά του, είχε πολλούς φίλους, δεν είχε δείγματα κατάθλιψης, αγαπούσε τη ζωή, δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να δώσει τέλος στη ζωή του. Λίγες ώρες πριν από το συμβάν ήμασταν μαζί στο γραφείο και με τους άλλους συνεργάτες. Είδαμε πελάτες, κάναμε πλάκα, είπαμε καληνύχτα και φύγαμε”, λένε.

Σύμφωνα με την Espresso, ο άτυχος δικηγόρος πριν μπει στο αυτοκίνητό του έστειλε μήνυμα σε έναν φίλο του για να πάνε για ποτό. Στις 3 περίπου τα ξημερώματα ο φίλος του είδε ρο μήνυμα και ανταπάντησε ρωτώντας τον εάν ισχύει ακόμα η πρόταση του για να πάνε για ποτό, για να λάβει μία περίεργη απάντηση: “Αχχ, Αχχ”.

Πηγή: ant1news.gr, espresso - Φωτο: ant1news.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v