Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tι είναι η μπαλοτίνα που φτιάχνουν συνέχεια στο Master Chef και πώς θα την κάνετε σύμφωνα με τον Πάνο Ιωαννίδη

Η Μπολοτίνα, μία συνταγή που έγινε της μόδας από τον σε Πάνο Ιωαννίδη του Master Chef, είναι ένα εξαιρετικό νόστιμο φαγητό. Δείτε βήμα βήμα πώς φτιάχνετε!

  • Mama365.gr
Tι είναι η μπαλοτίνα που φτιάχνουν συνέχεια στο Master Chef και πώς θα την κάνετε σύμφωνα με τον Πάνο Ιωαννίδη

Όσοι παρακολουθείτε Master Chef, σίγουρα έχετε ξανακούσει τον όρο «μπολοτίνα». Για όλους τις υπόλοιπους που δεν είστε φαν της δημοφιλούς εκπομπής, σας ενημερώνουμε πως είναι ένας μαγειρικός όρος που, εσχάτως είναι... πολύ της μόδας. 

Εάν, λοιπόν, θέλετε να εκσυγχρονιστείτε μαγειρικά, μάθετε, καταρχάς, πως η μπολοτίνα προέρχεται από τη Γαλλία και πρόκειται για γεμιστό πουλερικό (συνήθως κοτόπουλο), σκεπασμένο με ασπίκ (διαυγές ζελέ κοτόπουλου). Εάν πάλι, θέλετε να ανταγωνιστείτε τους συμμετέχοντες του Master Chef, δείτε πώς γίνετε και, γιατί όχι, δοκιμάστε να την φτιάξετε στην κουζίνα σας. 

Η συνταγή του εξαιρετικού σεφ Πάνου Ιωαννίδη, παρόλο που ακούγεται ψαγμένη, στην πραγματικότητα είναι εύκολη και πεντανόστιμη!

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο