Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Πολάκη

Αγνωστος, ο οποίος πέρασε πεζός έξω από το σπίτι του υπουργού, πέταξε βόμβα μολότοφ, η οποία εξερράγη στο πεζοδρόμιο. Για παρακράτος κάνει λόγο ο Πολάκης. Καταδικάζουν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ.

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Πολάκη

Μολότοφ εκτόξευσε στις 05.35 τα ξημερώματα άγνωστος στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη. 

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, άγνωστος, ο οποίος πέρασε πεζός έξω από το σπίτι του υπουργού, πέταξε βόμβα μολότοφ, η οποία εξερράγη στο πεζοδρόμιο και προκάλεσε μαύρισμα στην γκαραζόπορτα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, δύο αστυνομικοί, ο ένας με πολιτικά, κυνήγησαν το άτομο, το οποίο δεν κατάφεραν να το συλλάβουν.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται

«Η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη αποτελεί μια άθλια ενέργεια, που προσιδιάζει σε πρακτικές του υποκόσμου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η κυβέρνηση εκφοβίζονται, και ότι η κοινωνία στέκεται σύσσωμη απέναντι σε τέτοιες πρακτικές», προσθέτει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

ΝΔ: Απολύτως καταδικαστέα

«Η επίθεση στο σπίτι του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη, είναι απολύτως καταδικαστέα. Η Νέα Δημοκρατία σταθερά και χωρίς εξαιρέσεις υποστηρίζει ότι η βία και η τρομοκρατία δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία μας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η απάντηση Πολάκη

Μέσω Facebook, τοποθετήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, για την μολότοφ που έριξε άγνωστος, το πρωί, στην πολυκατοικία που διαμένει.

Η ανάρτηση του αν. υπουργού Υγείας:

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ενταύθα....

1) Το ξέρω πως σας έτσουξε πολύ η επιτυχία της εκδήλωσης στα Σφακιά και οι ανακοινώσεις που κάναμε χθες στην Κρήτη για την αντιμετώπιση της θεομηνίας και το ΒΟΑΚ με το Χρήστο το Σπίρτζη .

2) Το ξέρω πως ΦΟΒΑΣΤΕ γιατί φτάνει -επιτέλους και παρά όλα όσα χρησιμοποιήσατε- η ώρα των διώξεων για μια σειρά σκάνδαλα που έχω συμβάλλει στην αποκάλυψη τους .

3) Είστε θρασύδειλα όντα

4) ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΩ ,ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ !

Αυτά ...ως απάντηση σε σας και στο τσογλανάκι που στείλατε να ρίξει μολότοφ στο σπίτι μου στην Αθήνα στις 5.30 το πρωί ..

ΠΡΟΣ φίλους συγγενείς συντρόφους και γνωστούς :ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v