Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γιος έκανε μήνυση στους γονείς του επειδή πέταξαν τη συλλογή του από πορνό

Ο μηνυτής διατείνεται πως η συλλογή του περιείχε σπάνιες και συλλεκτικές παραγωγές και συνολικά άγγιζε τα 29.000 δολάρια. Αξιώνει, μάλιστα, ως αποζημίωση 86.000 δολάρια.

Γιος έκανε μήνυση στους γονείς του επειδή πέταξαν τη συλλογή του από πορνό

Γιος αποφάσισε να μηνύσει τους γονείς του, διότι του κατέστρεψαν τη συλλογή του από υλικό πορνό, αξίας χιλιάδων δολαρίων. Αξιώνει, μάλιστα, ως αποζημίωση 86.000 δολάρια.

Τα προβλήματα άρχισαν όταν ο άνδρας επέστρεψε στο πατρικό σπίτι το 2016 μετά το διαζύγιό του όπου και παρέμεινε για 10 μήνες.

Όταν άλλαξε, όμως, σπίτι, διαπίστωσε ότι η μεταφορική δεν είχε στείλει τα κουτιά με τις ταινίες πορνό, συγκεκριμένα 12 στον αριθμό και δύο κουτιά με ερωτικά βοηθήματα. Ο πατέρας παραδέχθηκε πως είχε καταστρέψει τα 12 κουτιά, αναφέροντας πως το έκανε για το καλό του παιδιού του. 

Ο μηνυτής διατείνεται πως η συλλογή του περιείχε σπάνιες και συλλεκτικές παραγωγές και συνολικά άγγιζε τα 29.000 δολάρια. Απέστειλε, μάλιστα, συνολικά 44 email στο γραφείο του Σερίφη αναφέροντας αναλυτικά τη λίστα όλων απολεσθέντων ταινιών, μία προς μία, και τις τιμές που θα "έπιαναν" στην αγορά.

Πηγή: Daily Mail

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v