Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηράκλειο: Πυροβολεί σκυλιά και τα αφήνει να αργοπεθαίνουν

Ηράκλειο: Πυροβολεί σκυλιά και τα αφήνει να αργοπεθαίνουν

Σε μία νέα καταγγελία προέβη η Ζωόφιλη Δράση Ηρακλείου, σχετικά με την ύπαρξη ατόμου στην περιοχή της Ροδιάς του Δήμου Μαλεβιζίου, ο οποίος πυροβολεί σκυλιά έτσι ώστε αυτά να μένουν ζωντανά, να αιμορραγούν και να υποφέρουν μέχρι να πεθάνουν.

Οπως γράφει η κ. Μαραβελάκη στη σελίδα της Δράσης στο facebook:

"Η χθεσινή βάρβαρη θανάτωση ζώου στην Ρογδια Μαλεβιζιου έχει τα ιδια χαρακτηριστικά με τα περιστατικά πυροβολισμού σκυλιών που συμβαίνουν στο χωριό τουλάχιστον απο το έτος 2013. Δεν μπορεί πάρα να είναι το ίδιο άτομο, που πυροβολεί εξ επαφής τα ζωα, άλλα κατά τρόπο που να μένουν ζωντανά, να αιμορραγούν και υποφέρουν μέχρι να πεθάνουν. 

Η Ζωόφιλη Δράση έχει καταγράψει ηδη δυο περιστατικά τα τελευταία χρονιά και άλλα δυο η φιλοζωική ομάδα Σειριος. Το χθεσινό ήταν το πέμπτο περιστατικό που γίνεται γνωστό γιατί κάποιος φιλόζωος ασχολήθηκε: Προκειται για ενα σκυλί που πυροβολήθηκε εξ επαφής στο στήθος και το άφησαν ζωντανό να αιμορραγεί μέχρι να πεθάνει.

Πέθανε μετα απο λίγες ωρες στο κτηνιατρείο της κ. Σαβοϊδακη όπου και μεταφέρθηκε απο φιλόζωη κυρία. Η κτηνίατρος χαρακτηριστικά μας ειπε οτι το ζωο έβγαζε αίμα μέχρι και απο τα αυτιά.  Σίγουρα το άτομο αυτό εχει σκοτώσει και άλλα ζωα, χωρίς κανείς να το καταγγείλει. Σίγουρα αυτό το άτομο ειναι τρελό και επικίνδυνο και για ανθρωπους. Τέλος σίγουρα είναι το ίδιο απαράδεκτοι και ένοχοι οι κάτοικοι του χωριού Ρογδια, που γνωριζουν ποιος ειναι και τοσα χρονια δεν τον καταγγελλουν", καταλήγει η κ. Μαραβελάκη.

Πηγή: ekriti.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v