Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φρίκη στην Κύπρο – Ομολογία του 35χρονου για τη δεύτερη δολοφονία

Σήμερα εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου όπου ακούστηκαν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε το δεύτερο θύμα, την 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες, ενώ επιβεβαιώθηκε και επισήμως ότι ομολόγησε και τις δολοφονίες της Marry Rose και της 6χρονης κόρης της.

Φρίκη στην Κύπρο – Ομολογία του 35χρονου για τη δεύτερη δολοφονία

Ομολόγησε τη δολοφονία και της δεύτερης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό ο 35χρονος, γνωστός ως «Ορέστης».

Σύμωνα με το philenews.com, σήμερα εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου όπου ακούστηκαν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε το δεύτερο θύμα, την 28χρονη Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες, ενώ επιβεβαιώθηκε και επισήμως ότι ομολόγησε και τις δολοφονίες της Marry Rose και της 6χρονης κόρης της.

Ο 35χρονος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, καθώς ο Ηλίας Στεφάνου αποσύρθηκε από την υπεράσπιση. Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο κ. Ιωάννης Γιωρκάτζης Υπαστυνόμος του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο ύποπτος ομολόγησε στις 19 Απριλίου τη δολοφονία της Mary Rose.

Σύμφωνα με τον κ. Γιωρκάτζη, ο ύποπτος παραδέχτηκε και τον φόνο της γυναίκας που εντοπίστηκε χθες νεκρή στο Μιτσερό. Όπως κατέθεσε ο «Ορέστης», την έπνιξε ενώ έκαναν σεξ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v