Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεοδωράκης: Το κομματικό κράτος παράγει φόρους και ανεργία

«Δεν έχω εμπιστοσύνη στο κομματικό σύστημα. Ούτε στους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ ούτε στους υπουργούς του παρελθόντος. Τα κόμματα δεν πρέπει να καθορίζουν τη λειτουργία του Δημοσίου, της Παιδείας, της Δικαιοσύνης», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

  • Real.gr
Θεοδωράκης: Το κομματικό κράτος παράγει φόρους και ανεργία

Eπίθεση στο κομματικό κράτος εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο OPEN. «Όχι άλλη σπατάλη για να θρέψουμε τα κομματικά στελέχη», είπε συγκεκριμένα ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Δεν έχω εμπιστοσύνη στο κομματικό σύστημα. Ούτε στους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ ούτε στους υπουργούς του παρελθόντος. Τα κόμματα δεν πρέπει να καθορίζουν τη λειτουργία του Δημοσίου, της Παιδείας, της Δικαιοσύνης».

Ερωτώμενος για τις αλληλοκατηγορίες ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αφορμή τα σκάνδαλα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, είπε ότι «τα κόμματα μοιάζουν μεταξύ τους σε αυτό το θέμα. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πολεμούν τη δικαιοσύνη όταν οι αποφάσεις της δεν είναι προς όφελος τους». Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να περάσει πολιτική γραμμή στη Δικαιοσύνη τονίζοντας όμως ότι αντίστοιχες συμπεριφορές έχουν και τα παλιά κόμματα εξουσίας.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v