Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με αυγά και αρνιά έξω από το Υπουργείο Υγείας οι καθαρίστριες του «Δρομοκαΐτειου»

Οι καθαρίστριες πραγματοποίησαν και κατάληψη της οδού Αριστοτέλους για λίγη ώρα, ενώ ένταση προκλήθηκε όταν άρχισαν να χτυπούν τα κατεβασμένα ρολά του Υπουργείου Υγείας.

  • Real.gr
Με αυγά και αρνιά έξω από το Υπουργείο Υγείας οι καθαρίστριες του «Δρομοκαΐτειου»

Με κόκκινα αυγά και αρνιά πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας οι καθαρίστριες που εργάζονται στο «Δρομοκαΐτειο» Νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το σωματείο εργαζομένων, παρά τις δεσμεύσεις από την πλευρά του υπουργείου ότι θα παραταθούν οι συμβάσεις τους, απολύονται.

Οι καθαρίστριες πραγματοποίησαν και κατάληψη της οδού Αριστοτέλους για λίγη ώρα, ενώ ένταση προκλήθηκε όταν άρχισαν να χτυπούν τα κατεβασμένα ρολά του Υπουργείου Υγείας, απαιτώντας να συναντηθούν με την πολιτική ηγεσία, αναφέρει το ant1news.

Παρά τις περι του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, πάντως, του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη πριν από ένα μήνα, ότι θα παραταθούν οι συμβάσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δρομοκαϊτειου, ο δρόμος της ανεργίας είναι προ των Πυλών, όπως λένε οι καθαρίστριες.

Για ... "κωλοτούμπα" κατηγορεί η Πανελληνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v