Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κύπρος: Περισσότερα από δύο τα πτώματα στο φρεάτιο, λέει η αστυνομία

Επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες των Αρχών, που από τις έρευνες είχαν ενδείξεις ότι στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό υπήρχαν κι άλλα πτώματα, εκτός από τα δύο που έχουν ήδη ανασυρθεί.

  • Real.gr
Κύπρος: Περισσότερα από δύο τα πτώματα στο φρεάτιο, λέει η αστυνομία

Είναι «πολύ περισσότερα» από δύο τα πτώματα που βρίσκονται ακόμα στο φρεάτιο του Μιτσερού στην Κύπρο, δήλωσε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας.

Επιβεβαιώθηκαν έτσι οι ανησυχίες των Αρχών, που από τις έρευνες είχαν ενδείξεις ότι στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό υπήρχαν κι άλλα πτώματα, εκτός από τα δύο που έχουν ήδη ανασυρθεί. Πρόκειται για τις δύο Φιλιππινέζες, την 38χρονη και την 27χρονη, τις δολοφονίες των οποίων έχει παραδεχθεί ο 35χρονος.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρχαν ενδείξεις πως στο βαθύ πηγάδι βρίσκονται άλλα δύο πτώματα, μιας γυναίκας και ενός άντρα πιθανότατα, όμως τώρα ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας, που ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, έκανε λόγο για την ύπαρξη «πολύ περισσότερων» πτωμάτων. «Δεν είναι ένα με δύο τα θύματα. Είναι πολύ περισσότερα τα θύματα», επιβεβαίωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας από το Μιτσερό, όπου βρίσκεται, όπως αναφέρει το eleftherostypos.gr.

Εμβρόντητοι οι αστυνομικοί στην Κύπρο άκουγαν τον κρατούμενο serial killer να τους λέει πως ένιωθε ωραία όταν έπνιγε μια γυναίκα!

Μιλούσε στους ανακριτές για το πρώτο θύμα, που εντοπίστηκε στο πηγάδι του μεταλλείου Μιτσερού, τη Marry Rose από τις Φιλιππίνες. Για τον φόνο της εξάχρονης κόρης της δεν έδωσε εξηγήσεις, αλλά μασούσε τα λόγια του, αναφέρει ο Φιλελεύθερος της Κύπρου.

Όπως αποκάλυψε στους ανακριτές, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» αποφάσισε να το ξανακάνει. Έτσι επιδίωξε την γνωριμία του με την Arian Palanas Lozano, επίσης από τις Φιλιππίνες. «Μου άρεσαν οι Φιλιππινέζες», είπε στους ανακριτές. Και για την Arian, ομολόγησε κυνικά ότι την έπνιξε την ώρα που έκαναν σεξ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v