
Εν αναμονή της άφιξης του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκονται άπαντες στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός θα έρθει την Τρίτη (10/6) στην Ελλάδα και θα έχει συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη, προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία ο μετεγγραφικός σχεδιασμός των πρωταθλητών.
Πέραν των Γκαλίτσιου, Γιάννη Παπαδόπουλου και Κόβατς, δεν έχει γίνει κάποια άλλη προσθήκη και η ομάδα του Πειραιά θέλει να τελειώσει σε μεγάλο βαθμό την ενίσχυσή της μέχρι τις 26 Ιουνίου, οπότε έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών, καθώς φέτος οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο μεταξύ, η περιπέτεια υγείας του Τρεζόρ Λομανά Λούα Λούα φαίνεται πως έφτασε στο τέλος της. Ο διεθνής Κονγκολέζος επιθετικός του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο, μετά την επέμβαση περιτονίτιδας στην οποία υποβλήθηκε στις 2 Ιουνίου και το μόνο που δήλωσε βγαίνοντας από το νοσοκομείο είναι ότι επιθυμεί να παραμείνει στο λιμάνι. «Θέλω να μείνω. Δεν ψάχνω για ομάδα», δήλωσε ο Λούα Λούα κι ενώ τις τελευταίες μέρες έχει διαπιστωθεί αλλαγή κλίματος προς το πρόσωπό του από την πλευρά των «ερυθρολεύκων».